Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Noreciau pasikonsultuoti del pc
*S65*:
tai vat turiu as 2 pc namie. vienas dual core 3,6 ghz 1gb ram GeForce 7300gt (256)o kitas senukas (taciau neismetu vien del prisiminimu) AMD Duron 700mhz, 512RAM GeForce MX440 (128).Taigi svarbiausias siuo atveju klausimas ar imanoma/apsimoka kazka pakeisti senuke.tarkim proca, ar vaizdo? noreciau sulaukti konkreciu atsakymu, o ne "kam tau ta lauza daryt jei normalu pc turi". Tiesiog noreciau ishspausti is to pc maximuma ir tiek. Antras klausimas butu kaip sujungti 2 hdd. turiu 120gb ir 20gb.skaiciau nete kazkur kad ten yra 2 rusiu laidai - master ir slave ir reikia zinoti kokie hdd , taciau nieko ten nesupratau :) tai siam laikui tiek, is anksto dekui uz patarimus :)
redaguota : Pasiskaitinejau ir kilo dar 2 klausimai. Ar ant to senuko (duron) galma turbinima daryt?
ir nesenai susiduriau su viena problema. Nusprendziau pakeisti Folder iconas. Taigi pakeiciau, taciau kuri Windows programa atidarineja Folderius? (nes ten nustatymai nusimuse kai pakeiciau folderiu iconas ir kai atidarinedavau folderi, man ismesdavo search.nustatymuose radau kad paspaudus ant folderio iconos 2 kart, isijungia searchas. taigi ten buvo browse mygtukas, skirtas pasirinkti programa, kuri atliks atitinkama operacija, mano atveju Open. taigi negalvodamas padariau kad open man darys windows explorer, taciau atidarant kiekviena folderi, iskyla po 1 langa.taigi bent jau man tai yra nepatogu ir noreciau suzinoti kaip sia problema isspresti. Tikiuosi viska parasiau suprantamai :)...
meistrs :):
Pasiulyciau nusipirkti knyga apie PC sandara ir XP. Tikrai ju dabar galima rasti ivairiu. Daug cia ko nepripasakosi forume :)
CRONUS:
kiek žinau seni AMD nelabai nori turbintis nes neprastai kaista. Iš viso į tokį senuką tikrai neapsimoka kišt pinigų ir kažką naujint (RAM'ų tokių net nebegausi niekur, nebent skelbimuose netyčia dar pasitaikys, o ir kainuos brangiau nei dabartiniai).
Dėl katalogų atidarymo naujame lange keliauji į "Folder options..." ir ten susirandi kur yra "Open each folder in it's own window" ar kažkas panašaus ir pakeiti tą nustatymą į "Open each folder in the same window" ar pan.
bronius69:
įmesk cpu-z nuotrauka.Kam naudoji Pc,kiek gali pinigu skirt?Siulau i ta durona kist kokia tai linux sistrubcija,pazaisi susipazinsi su linux.Del turbinimo sunku pasakyti reikia tikslaus motinines ir proco pavadinimo.
*S65*:
stai cpu ir mainboard screenai. o del failu atidarymo pas mane ten jau buvo nustatyta open in its own window....taigi problema islieka. Su siuo senuku darau viska ta pati ka ir su kitu.zaidziu (zinoma tai, ka isveza), landzioju nete....
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją