retai tokių žmonių sutiksi:"Rūkymas: rūkau kaip kaminasAlkoholis: geriu daug ir dažnai"
Citata iš: EPoX` Rugpjūčio 26, 2008, 20:06Meetas? as uz progos su Cronusu sugert nepraleisciau manau reikia balsavimoĮrašyta: Rugpjūtis 26, 2008, 20:44Citata iš: YOO Rugpjūčio 26, 2008, 20:25Citata iš: bronius69 Rugpjūčio 26, 2008, 19:20Citata iš: YOO Rugpjūčio 26, 2008, 19:18o kam reikia tu foto kas cia bus jei kiekvieno foto kelsim ? :smile:retai tokių žmonių sutiksi:"Rūkymas: rūkau kaip kaminasAlkoholis: geriu daug ir dažnai"na cia biski i piewas ziuriu grybauji... nors tiesa pasakius kas jau ruko, tai dazniausiai kaip kaminas bet del foto tai na bent grazi merga butu o gal tau ji labai grazi, bet man cia visai ne i tema...Beje nebereikalo foto istryne, vadinasi ne as vienas taip manau... na bet manau reikia gerbt vienas kito nuomone ir del to nesipyksim turbūt nesuprataihttp://asrelka.draugas.lt/PS.viskas y tema nes tai blevyzgos
Meetas? as uz progos su Cronusu sugert nepraleisciau
Citata iš: bronius69 Rugpjūčio 26, 2008, 19:20Citata iš: YOO Rugpjūčio 26, 2008, 19:18o kam reikia tu foto kas cia bus jei kiekvieno foto kelsim ? :smile:retai tokių žmonių sutiksi:"Rūkymas: rūkau kaip kaminasAlkoholis: geriu daug ir dažnai"na cia biski i piewas ziuriu grybauji... nors tiesa pasakius kas jau ruko, tai dazniausiai kaip kaminas bet del foto tai na bent grazi merga butu o gal tau ji labai grazi, bet man cia visai ne i tema...Beje nebereikalo foto istryne, vadinasi ne as vienas taip manau... na bet manau reikia gerbt vienas kito nuomone ir del to nesipyksim
Citata iš: YOO Rugpjūčio 26, 2008, 19:18o kam reikia tu foto kas cia bus jei kiekvieno foto kelsim ? :smile:retai tokių žmonių sutiksi:"Rūkymas: rūkau kaip kaminasAlkoholis: geriu daug ir dažnai"
o kam reikia tu foto kas cia bus jei kiekvieno foto kelsim ? :smile:
O kas pykstasi? Ai, šiaip tai galėčiau drąsiai teigti, jog nesu jūsų kolegė. Visiškai ne ta sritis.
ką tu žinai gal jis irgi buhalteris?
Jokio čia karo nėra...eilinis pasižodžiavimo sezonas...kažkam prasidės rimtas darbo sezonas ir vėl ramybė bus.
Geriau nekalbam apie atostogas nes jau visas issvaisciau, tai tik nervas ima, kad vel laukt metelius
Man rimtas darbo sezonas tik spalį - lapkritį prasideda. Ir ne dėl prailgintų atostogų (kurių buvo vos pora savaičių).
Gerai kad aš dar turiu 4 pilnas savaites atstogų...pavydėkit
Kaip naujokui stipri mintis man tai patiko antroji dalis (apie "Švyturį")
Kelinti jau metai organizuojamas tas meet'as? O ypač dabar, kai kuro kainos tokios, kaži ar tėveliai vežtų savo atžalas į kažkokius meet'us...
Pasivaikščiojimai su Wyshniuku nesiskaito...
Aš už meet'ą bet kokiu atveju. O jei dar ir susirinktų forumo grandai: CRONUS, Wyshniukas, Indrė, Gallardo aš ir pėsčiom ateičiau. Tik, kad reiktų sutart tikslią datą prieš savaitėlę kokią, kad spėčiau nupėdint.
P.S. Vasarą manęs Lietuvoj nelabai bus, tai tikiuosi, kad meet'as bus suorganizuotas prieš arba po vasaros (pastarasis variantas labiau patinka.