Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Kaip sujungti du kompiuterius per LAN kabelį?

<< < (4/5) > >>

Wyshniukas:
Na aš pasakiau kaip pats visada darau ir viskas gaunasi. Pas mane ant LAN'o išorinis HDD share turi ir visi gali per LAN'ą pasiekt filmus ir žiūrėt...todėl nematau kodėl tau nesigauna.

Gallardo:
Bet as vieno nesuprantu. pirmoje savo zinuteje parasei , kad viena karta jau buvai sujunges. tai kaip nesugebi sujunkt antra karta? viska tau konkreciai isaiskino. ko dar tau reikia? nebent langai pas tave ne xp o višta?

Steikas:
cia pirma zinute ,as pajungiau lan ir game losiu tik negeliu permest  failus

Steikas:
wiska gr padarau ir kai paspaudziu wiew worgrup compiuters ismeta "mano work group " is not accessible . you might not hawe permissiom to use this network resource the list of serwers for this workgroup is not currently avalibe

Wyshniukas:

--- Citata iš: Steikas  Liepos 26, 2009, 17:51 ---wiska gr padarau ir kai paspaudziu wiew worgrup compiuters ismeta "mano work group " is not accessible . you might not hawe permissiom to use this network resource the list of serwers for this workgroup is not currently avalibe

--- Baigti citatą ---

Po pakeitimo, reikia perkrauti kompiuteris ir workgroup pavadinimai turi būti tokie patys, sakykim "workgroup" "workgroup".

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją