mobiles.lt

Autorius Tema: Progs0, windows0 ir w0  (Skaityta 3189 kartus)

Manntas

Svečias
Progs0, windows0 ir w0
« Įrašytas: Balandžio 20, 2008, 21:06 »
Sveiki. Turiu tokią problemą. Na gal ne problemą, bet vistiek. Kompiuteryje anksčiau buvo windows xp home edition operacinė sistema. Tačiau aš kai ką pridirbau su vaizdo plokštės tvarkyklėmis ir teko perdiegti os. Nežinau ką darė kompiuteriui, ar perdiegė os, ar darė restore kažkokį, net nežinau. Tik žinau, kad dabar pas mane windows xp profesional ir kad jokie failai neišsitrynė. Tai va, problema tokia: kompiuteryje užsiliko program files ir WINDOWS aplankai. Ten yra programos kurios anksčiau būdavo kompiuteryje, kai jame buvo įdiegta windows xp home edition. Tačiau dabar tie aplankai pervadyti į progs0 (čia buvęs program files) windows0. Dar yra kažkoks w0. Programų, esančių šiuose aplankuose nerodo per control panel. Šalia šių aplankų yra ir dabartiniai WINDOWS ir Program Files aplankai. Tai ar galima ramia galva ištrinti iš kompiuterio tuos progs0, w0 ir windows0 aplankus iš kompiuterio, nebijant, kad sugadinsiu kompiuterį? Labai prašau padėkit kas nors, nes nebegaliu jau, užima tie aplankai daug vietos ir maišosi tiktai

Neprisijungęs Zhygizz

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zhygizz
Ats.: Progs0, windows0 ir w0
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandžio 20, 2008, 21:47 »
na jeigu tai tikrai ike nuo senu windowsu tai gali istrint nes tau naujus windowsus irase ant wirsau mano nuomone tu juos gali tinti tik abejoju ar leis sistema nes ten wistiek sisteminiai failiukai yra. jei eina tai ir trink
  • Lobster 485; Nokia3310; Samsung E800; SE k550i, NOKIA 5230

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandžio 20, 2008, 21:52 »
O ne paprasčiau būtų tiesiog naujai OS instaliaciją padaryt su HDD formatavimu...
  • iPhone 8 256GB

Manntas

Svečias
« Atsakymas #3 Įrašytas: Balandžio 20, 2008, 22:10 »
Nenoriu nieko formatuot. Dabar ištryniau docs0 (documents and settings tą seną).Kai ištryniau tą progs0 tai liko tik folderis comon files, su programa unlocker dariau. Bet nenoriu aš ištrint to comon files folderio, nes jei ką pridirbčiau, tai sesė galvą nurautų, jos kompas gi :biggrin: :eek: O jei ištrinsiu w0 ir windows0 tai kompo nesugadinsiu?