tris ar keturis kartus bandziau is skirtingu vietu siunciau neina gal galetai surast linka kur zinotai kad ji tikrai eis? buciau dekingas
Nk nesuprantu kdl nesinaudoji tu far manageriu? Juk su juo greiciau nei su setol2. Be to patch'inimas su far ir tutorial'as yra. Apskritai setol2 nera gera. Pwz gfx patch'o kuris uzima daugiau 1mb neiraso. Meta ksk klaida. Far kelia be problemu. Be to ir greitai.
Kaip tai irasyti scripta? Tiksliau patch'a irasyti?
Citata iš: motomanas1 Balandžio 11, 2009, 13:52Kaip tai irasyti scripta? Tiksliau patch'a irasyti? Ne, ne patchą, o scriptą. Tikrai nieko nemaišau.. Na tas scriptas yra patcho pavidalo, bet jį reikia įscriptinti.. Paskaityk šį aprašymą, suprasi..
Citata iš: smiriukas Balandžio 11, 2009, 19:07Citata iš: motomanas1 Balandžio 11, 2009, 13:52Kaip tai irasyti scripta? Tiksliau patch'a irasyti? Ne, ne patchą, o scriptą. Tikrai nieko nemaišau.. Na tas scriptas yra patcho pavidalo, bet jį reikia įscriptinti.. Paskaityk šį aprašymą, suprasi..Manau kad ji irasys ir far manageris. P.s. Smiriuk esi bandes irasineti ta patch'a su far? Nes teoriskai cia patch'as suteikiantis ksk stabilumo ir far ji turi irasyti.
Taigi usb laida pametes esu , gal yra kokiu budu be jo pratesti sia operacija. Pas mane k530
Radau kabeli viskas pavyko tik beda ta, kad pas mane CID 53 gal imanoma ka nors pakeisti?
Citata iš: Arakinas Balandžio 17, 2009, 07:17Radau kabeli viskas pavyko tik beda ta, kad pas mane CID 53 gal imanoma ka nors pakeisti?Koks telefono modelis? Jeigu K610/K618/V630, tai nieko doro neišeis, o jeigu K530, tai galėsi persidaryt net jeigu ir CID53.