gal gali pasakyt kaip ir su kuom reikia ten perasyneti? ir is kur gauti...aciu
ir kas galetu buti jei raso kai ijungi "kunfigūracijos klaida.Kreipkites i tinklo operatoriu" kaskas tokio
Tau ne FS perrasyt siuo atveju reikia, o customize padaryt...
Citata iš: smiriukas Balandžio 04, 2008, 21:09Tau ne FS perrasyt siuo atveju reikia, o customize padaryt... cia man ar butuj?
patarkit man ka daryt plz
sry.bet kai bandau perasyti FW meta can't build loaders chain ir viskas tuom baigesi.buvau nuneses i taisykla jie taip pat nieko nepadare.sake jog ten stipriai uzlausta.bandziau per SEUS ant 94 proc luzta.gal turit kokiu ideju?
Citata iš: cbblox Balandžio 05, 2008, 13:10sry.bet kai bandau perasyti FW meta can't build loaders chain ir viskas tuom baigesi.buvau nuneses i taisykla jie taip pat nieko nepadare.sake jog ten stipriai uzlausta.bandziau per SEUS ant 94 proc luzta.gal turit kokiu ideju? O pas tave kartais ne CID53? SET2L atsidaręs Identify padaryk ir pasižiūrėk koks OTAP ir FLASH CID'ai.
Kaip ir minėjau, CID53 pas tave, o SET2L kol kas CID53 neapdoroja, reikia laukt loader'ių atnaujinimo. Pabandyk prie XS++ prijungt, negarantuoju kad suveiks, bet išbandyt gali.
o tai nera set2l kad 53cid pajamtu? idomu kodel per SEUS luzta ant 94 proc