Tai va manau bus daug kam įdomu kaip pasikeisti telefono klaviatūros apšvietimo spalvą. Man tai gavosi puikiai.Jeigu jums šitas metodas jau žinomas ar pasirodys nepriimtinas,prašome nekritikuoti!
Jums reikės tampomo raukto popieriaus spalvoto arba labai plono spalvoto popieriaus (jeigu bus storas nepasispaus klavišai klaviatūros).Beje gražiai atrodo su violetiniu (kaip pas mane), tamsiai mėlynu,tamsiai žaliu, raudonu popieriumi.
Pradedame!
1. Nuimame priekinį telefono dangtelį ir klaviatūrą.
2. Nuėmę dangtelį ir klaviatūrą atsikerpame pagal klaviatūros dydį tampomo spalvoto popieriaus gabaliuką.
3. Tada uždedame po klaviatūra tą popieriaus gabaliuką ir atsargiai uždedame atgal klaviatūrą ir dangtelį priekinį.
4. Padarę visą tai kas buvo prieš tai parašyta įsijungiame telefoną ir pasižiūrime kaip šviečia ir spaudosi klaviatūra (jeigu blogai spaudosi klaviatūra jūsų popierius per storas).
5. Jeigu viskas gerai jūs savo darbą jau baigėte ir galite mėgautis spalvota klaviatūra, o jeigu ne tai eikite ieškoti plonesnio popieriaus.
P.S. Šis metodas neveiks su telefonais,kurių klaviatūra jau yra spalvota! Geriausiai tinka šiam reikalui balta klaviatūra.
Vaizdai kaip gavosi man :
Štai foto to tampomo spalvoto raukto popieriaus (žiūriu kiti nesupranta apie kokį popierių aš šneku) :