Programos > Patch'ai
CX65 perdaromas i CX70
matrixxx007:
Supranti as jau bandziau pasendint versija bet man meta uzrasa "Software update denied by mobile" :o ??? Gal ka patartum?
skierys:
--- Citata iš: matrixxx007 Liepos 28, 2005, 12:53 ---Supranti as jau bandziau pasendint versija bet man meta uzrasa "Software update denied by mobile" :o ??? Gal ka patartum?
--- Baigti citatą ---
nezinau man be problemu viskas ejo!o kai jungi prie winsup telefa ijungtas ar ne?
o nebandiai pasiskaitynet toj temoj Problemos atnaujinant FW?
gal kas panasaus butu vistiek prinsipas tas pats tik kad nuzimini sw!
matrixxx007:
Nu telefonas ijungtas nes dirbant su winswupu tel automatiskai isjungia. Pastebejau kad as ne pirmas susiduriu su tokia problema bet atsakymo kaip ir ner... :-[ :-[ :-[
skierys:
--- Citata iš: matrixxx007 Liepos 28, 2005, 14:30 ---Nu telefonas ijungtas nes dirbant su winswupu tel automatiskai isjungia. Pastebejau kad as ne pirmas susiduriu su tokia problema bet atsakymo kaip ir ner... :-[ :-[ :-[
--- Baigti citatą ---
man ir buvo tokia problema nezinau ji man kazkaip savaime susitvarke persiunciau per nauja winsupa ir gerai buvo!tikrai nezinau kame reikalas
matrixxx007:
Nu gal numestum linka koki SW25 nes siunciau is sito saito o kitu linku nelabai zinau. Dar turiu cia toki klausima ar imanoma ta pati padaryti su c65 i cx65 ? Ar bent teoriskai tai imanoma padaryti? Siaip sitie tel labai panasus. Tik del kameros galetu but problemu manau. Kazin ar ta kamera palaiko filmavima?
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją