Programos > Patch'ai

KAIP PASIDARYT ANT CX65 FW50 14.74MB

<< < (11/14) > >>

Rytauzinas:

--- Citata iš: Progressiver  Gegužės 06, 2006, 14:14 ---Rytauzitas idek lt linka pliiiiz  :-[ ir open disks  :-[ zinoma jeigu gali... man lb lb reikia  :P

--- Baigti citatą ---
     http://www.mobiles.lt/index.php?action=dlattach;topic=725.0;attach=255

cia LT kalba sw50 o kitos programas kuriu tau rekes rasi sio forumo lyderio asmenineme saita  www.wyshniukas.com ctj va dar klausimu yra ???  ;D

Progressiver:
Jo yra  :P krc padariau viska kaip buwo parasyta *CENSORED* ziuriu man ne lt kalba o zeroglifai  :'( ka daryt?

Rytauzinas:

--- Citata iš: Progressiver  Gegužės 06, 2006, 15:02 ---Jo yra  :P krc padariau viska kaip buwo parasyta *CENSORED* ziuriu man ne lt kalba o zeroglifai  :'( ka daryt?

--- Baigti citatą ---

krc ta LT kalba tavo tlf buwo tada nenustatyta....  vienu zodziu bwo tik LT kalba bet ji nenustatyta todel ir heroglifus rode tiesiogf reikejo paspaus *#9999# ir spaust skambinimo klavisa cx65 tlf ir tada butu padaryti gamykliniai nustatymai ir parinkta LT kalba... bet seip pagal mane tada turetu neleisti ieiti i meniu tj reikes perasyt ffs nir tada visas ciki turetu buti... :D nesiseka 9karta,.... :D:D:D

Progressiver:
JO!!  >:( :'( su patchinimu viskas ciki piki  8) bet kai jau kazkas daugiau kai kazkokius flashus, bootus, eelitus vest y mikroshemas ar dar kazkur y miska telefono tj jau tada pzdc  :-[

mrGrinch:
bet kai pasidariau sita patch tai pizdec kaip pradejo stikti, issijungineti

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją