mobiles.lt

Autorius Tema: Telefonas su neribotu diktafono laikmačiu, koks?  (Skaityta 3481 kartus)

Neprisijungęs ponas0

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ponas0
Telefonas su neribotu diktafono laikmačiu, koks?
« Įrašytas: Gruodžio 20, 2008, 11:31 »
Noreciau suzinot ar yra telefonas su tokiomis savybemis (gamintojas nesvarbu): turetu diktofona (garso irasymas-nelimituotas, irasineja kiek telefone yra laisvos atiminties) kai reikia tau paskambint ar tau skambina (diktofonas ijungtas) garso irasymas nenutruksta nebent pats naudotojas ji isjungia.

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3172 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2158 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: Dėl diktafono funkcijos telefone
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gruodžio 20, 2008, 11:48 »
Symbianui yra programų. Pvz paskambina tau kas ir programa automatiškai pradeda įrašinėti.
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs ponas0

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ponas0
ieskau telefono su tokiomis diktafono funkcijomis!!!
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gruodžio 24, 2008, 19:30 »
Gal netiksliai suformulvau klausima:
  • diktafonas ijungtas,man reikia paskambint,skambinu diktafonas neissijungia,iraso pokalbi,pokalbis baigtas diktafonas dirba toliau kiek leidzia atmintis ir baterija
  • diktafonas ijungtas man skambina,pokalbis:diktafonas veikia,pokalbis baigtas-diktafonas dirba toliau kiek leidzia atmintis ir baterija

ar yra toks telefonas marke nesvarbu!?
« Paskutinį kartą keitė: Gruodžio 24, 2008, 21:49 sukūrė Wyshniukas »

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Telefonas su neribotu diktafono laikmačiu, koks?
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gruodžio 24, 2008, 21:54 »
Poniškai tu čia užsinorėjai, nemanau kad kas rinkoje iš esamų telefonų tau tokį variantą tiesą pasakius ir pasiūlys, bet čia tik mano nuomonė. Vienintelis variantas, tai kad pats įjungtum diktafoną jau skambinant ir įrašinėtum, o pasibaigus pokalbiui išsaugotų failą ir tiek. Aš tokį variantą dariau su SE W880 tai teko bendraut su keleta užsienio ambasadų. Aišku, kai skambutis yra įeinantis, taip greitai nesužaisi įjungti diktafoną, todėl šiuo atveju manau jau programos dėka tai būtų galima daryt, jei platforma Symbian ar Windows Mobile.

Čia buvo prieš daug metų, bet anksčiau dėdė naudodavo Siemens SL45i kaip diktafoną, ten būdavo ~65h įrašo į atminties kortelę 64MB lyg, tik neatsimenu kaip su skambinimu būdavo...lyg šone būdavo "Rec" mygtukas, kurio pagalba labai greit viskas susiaktyvindavo.
  • iPhone 8 256GB

Neprisijungęs Antas

Naujokas
*
Įrašai: 22 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
9 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Antas
Ats.: Telefonas su neribotu diktafono laikmačiu, koks?
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gruodžio 26, 2008, 17:52 »
Mane tai irgi domina telefonas, kuris turetu tokia funkcija, kad diktofona butu galima ijungti dar pries pokalbio pradzia, t. y. pries atsakant i skambuti arba pries skambinant.
Dabar naudoju Nokia 3110C, taciau reikia nemazai laiko, kol pokalbio metu ijungi diktofona.
Dar vienas privalumas telefone reikalingas, kad butu nemazas sriftas, taip kaip Nokia 3110C.
Taigi patarkite, koki nusipirkti aparata.