Operatoriai > Bitė
bluetooth+labas NETAS
<< < (2/3) > >>
Brazas:
o ar nera tokios funkcijos pas tave kaip "dial up network"? bandyk per ten
Swishfoot:
Dial up yra tik per usb...
Brazas:
Tik neaiskink, pats turiu BT adapteri ir su juo buvau pajunges neta ir per labas ir per omnitel. Ziurek kompe desinej apacioj turi but BT ikona, paspausk ant jos su desiniu peles klavisu ir paieskok turi but dial-up networking jei nera ne mano problemos kad nemoki ieskot, jei pasijungei ant omnitel tai ir ant labas turi moket. Beje ar prieigos tasko parametrus nustatei bites ar omnitel palikai?ir isvis zinai situos parametrus?
Įrašyta: Vasaris 23, 2008, 20:09Pamirsau, tavo telefonas siemens, su siemens nemoku elgtis tai negaliu nieko patart, jei butu nokia tai dar dar..
Swishfoot:
matau nesupratai apie koki dial up kalbu...; bet nesvarbu. i tavo klausyma ar zinau parametrus- aisku zinau bites apn wap, o omnitel gprs.startas.lt viskas tvarkoj? ar jau irgi nusisneku?
Brazas:
Gal ir nesupratau apie tavo dial-up.. O as kalbejau apie dial-up networking.. Na siuo atveju tau nezinau ka patart, jei tureciau salia siemens tai pabandyciau pazaist su ivairiais nustatymais pirmiausia, su nokiom viskas zymiai paprasciau..
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją