Pats nesioju E50, telefonas man labai patinka savo forma ir svoriu. Zodziu nesiskundziu. Jei dar is jo viska ismestu ir paliktu tik tel. knyga, butu pats geriausias is visu kiek teko sutikti Kam ko reikia? 6300 nesioja mano pana, kaip telefono funkcijas jis tikrai geriau atlieka uz mano. Jei dar pramogai nori naudoti, tai cia kitas klausimas
Smiriuk na nesu meistras ar koks ten asas telefonu Bet tas W880 tai man nelabai tik is isvaizdos neblogas ir plonas.O vat jau W910 manau geresnis ir ekranas didesnis naujesnis platforma nauja kaip sakei.Na pats manau likciau prie W880.
Sveiki Norejau paklausti ar verta butu pasikeisti Nokia N70 i W880?
w880i pranasesnis uz k530i, tik tuo kad didesnis ekranas 176x220 pries 240x320 ir i w880i dedasi iki 4gb atmintine i k530i tik 1 gb, tik tokie skirtumai, as nekeisciau palaukciau kol baigsis garantinis td mainyciaus, bet kadangi cia tu sprendi, tai nzn kaip nuspresi
nezinau kaip tas D900 ,bet esu laikes LG shine toks metalinis didelis,grazus.Meniu sunkiai bent jau man valdesi,nors nzn...Gal ir keiceu kad tavo sodrostas ,bet tu vel neprisikeitinek kad nebturesi gereusei keisk i koki Sony ericsson