Gal IMEI yen keistas arba korpusas ir plokste is skirtingu telu. IMEI tu ziurejai per *#06# ??
sorry , bet negaliu skaityti tokiu zinuciu , kad ar plokste keista ar imei.... juoka kelia... nepyk... bet jei zmogus paraso IMEI ta koda,tai IMEI kito mob niekaip niekaip negali buti... ir nebesvaik. tegu atstato gamyklinius parametrus ir gal nusimus,jei ne tegu generuoja apsaugos koda... o del plokstes tai juokus skelia........................
Beje,del 3310 pakeiciau gal 5 plokstes, ir ... niekas kazko ispudingo neprase... sugeneraves koda atrisau 3310
Tu bent suprantai kampa apie ka as...
pasiziurek i veidrodi ir tada juoko tau niekas nekelia
SKAITYK ATIDZIAI: Kampas tame, kad gali but korpusas nuo vieno telefono, o plokste kito telefono arba pakeistas IMEI plokstes, o ant korpuso paliktas senas(pas mane tokiu daug pasitaiko), vadinasi plokstes IMEI vienas, o ant korpuso parasyta kitas. Zmogus gal nezino kad realu IMEI reikia ziuret plokstes, o ne korpuso ir reikia paziuret ijungus ir suvedus koda *#06#. O kai ziuri ant korpuso ir pagal ji generuoji, tai uztat ir neatsirisa. Tiesa jau po mano parasymo zmogus parase kad ziuri pacio telefono ir mano versija atkrito. Bet....maniau cia zmones protingesni ir supras is mano trumpo parasymo, bet kadangi kai ka juokas ima, tai turiu va rasyt ilgus post'us... Dauguma sitam forume suprasdavo is puses zodzio...na bet matau kad yra kvailesniu....sorry nuo siol rasysiu labai detaliai, kad visi suprastu...
Klausimas: ar dabar supratai kaip vienas telefonas gali turet du IMEI: pirmas realus pacios plokstes, o antras kuris parasytas ant korpuso
Jei nesupranti dar bandysiu paaiskint. Nors ko noret, pas mane atvare Kauno kriminalke ir imei nusirasinejo nuo laisvu telefu, tai nurasinejo nuo korpuso...sakau gi paziurekit per *#06#, tai nustebo ir ta koda i knygute nusirase.....tai tiek...
P.S. niekad nerasyk kazkokiu menkinanciu zinuciu, tipo "negaliu skaityti tokiu zinuciu" ar "juoka kelia... nepyk" ar "o del plokstes tai juokus skelia", paprasciausiai mano, manau ir daugumos, akyse tai tu juoka keli....pirma isigilink, o jei nesupranti klausk...okis ?