Gal galit man kas nors pasakyti, jei sulituosiu:1------------------12 3------------------34------------------75------------------66------------------410-----------------29------------------5 na kaip cia vienoje zinuteje parasyta, ar dar reiks deti rezistorius tarp 2-5,7 telefono kistuko pinu?
trumpint gal ir galeciau. Bet as ir taip tarp pinu ir laido nukirpes, tai man lengviau laidus perlituot. Bet as neesu tikras ar toks perlitavimas kaip cia duota duos ta pati rezultata kaip ir trumpinimas...Ir dar del to laidelio kuris pl2303 eina i viduri mikroshemos: kam jis ir prie kurio pino man ji lituoti. Kai buvo neoriginaliai sujungta, tai nzn ar galejau krauti, bet buvo prie trecio. O pagal sulitavimo sita schema trecias uzimtas kitu laideliu...
tai va sulitavau kaip ten parasyti ir viskas veikia bent jau failus krauti, dar nebandziau kitko tiesa liko vienas laidukas kuris anksciau buvo sujungtas... velnias zino, ore palikau...
O pagal spalvas laideliai turėtų būti susjungti taip:1 - Geltonas2 - Žalias3 - Baltas4 - Mėlynas5 - Oranžinis6 - Raudonas7 - JuodasTrumpinami 2 --> 5 ir 2 --> 7 kontaktaiBent jau pas mane taip sujungta. Be to rusiškuose tinklalapiuose būtent toks laidelių išdėstymas ir aprašytas.