Na aš tikrai naudočiausi elfais su savo W200i,bet neina tiesiog jų įsirašyti į mano telefoną..
Citata iš: smiriukas Rugsėjo 21, 2008, 15:29Na aš tikrai naudočiausi elfais su savo W200i,bet neina tiesiog jų įsirašyti į mano telefoną.. Tiesą pasakius pas mane irgi tas pats. SET2L rodo klaidą, FAR + JF net neleidžia kaip ir XS++
Sveiki... Pranešu, kad šį tema nebebus atnaujinama, tai nereiškia, kad ji bus užrakinta, jūs ir toliau galėsite čia rašyti ir sulaukti atsakymo.P.S. Visus naujus elfus, elfpakus ir visą kitą rasite mano puslapyje.
zmones ar galima su elfais pamodinti k510?
i kur ir kaip ikelt tuos elf'us
Parsisiųsk iš neto, pvz.: WinRAR, Zip, 7Zip ir t.t.
EI zmones norejau paklausti cia tutoriale yra parasyta xXXX.elf patchas jo nera tarp pako failu du randu trecio ne kame reikalas :'(
oho nepasidomek kuri laika apie naujoves cia ir viskas.. Nieko nesuprantu ka cia kaip reikia daryt Labai sugunde k610@w660 walkman'o sutvarkymas tai bandau kazka skaityt kaip cia kas bet kolkas aukstoji matematika man cia Reikia ziuret is naujo viska. Ai beja kazkodel neivieno elfo neduoda parisiust. Raso kad puslapis neegzistuoja.