Spustelk isjungimo mygtuka ir issijungs paskutinis ijungtas elfas. Beje i Daemons kataloga susidek tuos elfus kurie nori kad pastoviai veiktu.
Pamirsau tau dadet KeySound aplanka. Parsisiusk Sound On Key Press v1 & v1.2ir ikelk KeySound aplanka i kortele audio aplanka.
Prisegu apacioje...
Denuk, o tau nėra tos bėdos kaip man, kad įjungus tarkim idea clock ir palikus tel užrakinta jis užlūžtu?
Citata iš: smiriukas Sausio 18, 2008, 14:56Denuk, o tau nėra tos bėdos kaip man, kad įjungus tarkim idea clock ir palikus tel užrakinta jis užlūžtu? Transparent lygtai ir man uzluzo, o ideal tuoj patikrinsim v1.13 + secs.Uzluzo mygtuku veikimas, neimanoma atrakinti. xD Paspaudziu tada off myght. ir Standby mode ir pasinaikina uzrakinimas.
Isirases tu i Daemons BookManager? Jei ne, tai isirasyk!Ijungimo/isjungimo mygtuka paspaudi atsidaro book manager ir ten pasirenki "StandbyBook" ir atrakina klaviatura.
Blogi tie elfpack patchai.. Pas mane softas R4EA031. Kai įrašinėjau patchą, tai išmetė, kad kai kurios reikšmės skiriasi.. Beje, kai rašai w810_ea031.lib.vkp patchą, tai parašo, kad 0 blocks written...
Tame ir esmė, kad neveikia. Įrašius patch telefonas pradeda išsijunginėt, įsijunginėt... Su FAR nemoku nieko daryt, be to, pas mane jis normaliai neveikia.