Programos > Patch'ai
SE W800i/K750i/W810i Patch'ai
smiriukas:
--- Citata iš: Denukas Sausio 16, 2008, 16:53 ---Skype retai kada naudoju. Stabdo jinai PC ziauriai. O patikrint tai nueik i Kita/ZBin ir paleisk koki nors elfa. Pvz. FLASHv4CF.elf paleisk ir paspausk kameros mygtuka jeigu blykste svies tai veikia. Beje pasiskaityk ka tie elfai daro http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,6641.0.html
--- Baigti citatą ---
Elfai veikia,viskas veikia.. Gana įdomus darbas gavos.. Imesiu jei mokėsiu screenshot'u kas gavos man :D
Beje gal galetum paaiskint ką kiekvienas elf daro ten kur yra Zbin folderyje? Beto ar tuos elf'u pavadinimus Zbin folderyje galima keist?
Denukas:
Viska paaiskinau ka zinau toje temoje. O keist pavadinima nei karto nebandziau.
smiriukas:
--- Citata iš: Denukas Sausio 16, 2008, 17:00 ---Viska paaiskinau ka zinau toje temoje. O keist pavadinima nei karto nebandziau.
--- Baigti citatą ---
Aišku.. :) Na neblogai Denuk,neblogai padirbejai versdamas viską į LT kalbą.. :) Galėtų tavo tą temą įdėt prie svarbių temų..
Įrašyta: Sausis 16, 2008, 17:02Denuk, o jeigu yra Zbin folderyje pora tų pačių elfų ir tik jų versijos skiriasi, vienas yra naujesnis ,kitas senesnis, bet jie tokie patys tai galima senuosius elf'us ištrinti? Ir jei pvz įjungiu "VibraKey" tai kaip jį išjunkti neperkraunant tel.?
Denukas:
Gali trint ka nori! Elfai kaip java programos.
P.S. Apie elfus diskutuojam mano temoj!
smiriukas:
--- Citata iš: Denukas Sausio 16, 2008, 17:12 ---Gali trint ka nori! Elfai kaip java programos.
P.S. Apie elfus diskutuojam mano temoj!
--- Baigti citatą ---
Ok, gal gali pažiūrėti,kurie elf'ai yra senesni ir tokie patys kokie jau yra naujesni? Nes aš ištryniau tik tuos ant kuriu užrašytos versijos arba fixed. :)
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją