dabar kaip tik tai darau, ir jau +- 3wal tel nereaguoja... ir atrodo procesas vyksta, nes xs++ galima spaust tik stop mygtuka..
ir dar, kaip tik paspaudziau flash mygtuka, wa ka loge ismete: 05:26:51| Binary acknowledge failed with: 1505:26:51| Command: Error 0x15
as dar biski zalias, bet gaudausi... atjungiau tel, softo nesugadino... o kaip galima suzinot, koks pas mane cid'as?
paieskoje nieko nerandu...
Sveiki, noredamas perrasyt savo k750i softa, paziurejau, kad skilty "Select CDA & Region" nera mano k750i CDA. Maniskis CDA 102338/38 R1CA021. Ar ten negalima pasirinkt sakykim CDA 102338/37? Tai kaip cia padarius?
sveiki...noriu perasyt savo w810i cid50 red R4ED001 i kokia kitokia FW...ka galite pasiulyti?jei nesunku imeskit linkus reikiamu failu,t.y. customize,FW ir MAIN.is anksto dekoju.
Viska dariau taip kaip parasyta, bet kai pradeda flashint, tai visada stovi ties "Sending flashblock 1/291" pralaukiau daugiau nei 20min, tas pats vistiek.
truputy nesupratau apie tas MAIN versijas...ten linkus man imetei FW ir customize?o MAIN is kur gaut?