Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Diskusijos apie nešiojamus kompiuterius
foxass:
Pas mane kai buvo HDD su bad sektreis tai net failu nukopijuot neleisdavo. Mesdavo kad negalima irasyt tokio ar anokio failo :)
Wyshniukas:
--- Citata iš: deimantas16 Gruodžio 14, 2010, 08:44 ---visokius jau kompiuteristas bandė. buvau nunešes pas specelybės mokytoja,nuskanavo hdd. sakė tik bad mėto. jau susiradau hdd iš zmogaus,beliko laukti kada pasiimsiu. tikekimes veiks,jai kur nors kitur bedos nebus.... O pakimba kraunant tuos procentus,jau failus nukopijavus
--- Baigti citatą ---
Ziurint koks tas bad sector. Siulyciau neismesti HDD taip greitai ir pasinaudoti tokia programa kaip HDD Regenerator; palikti praskanuoti ir pabandyt atstatyt kiek galima HDD pasidarymui failu kopija. Programa gali rasti Hiren BootCD 10.6 versijoje.
deimantas16:
O apskritai,iš kur atsiranda tie bad sektoriai? Sake mokytojas gali padaryti kad jis veiktu apie menesi,bet tas gedimas kartosis,ir kartosis. Aš ji kaip nusipirkau,jis man lagino,ir sugalvojau perašyt win(iki tol hardas veike,buvo sukeltos dainos,filmai) bet bandant irašyti win,jis pakimba dabar ant 1%. Sako kompiuteristas,kad buvo padaryta prieš pardavima veiktu tas keles dienas,ir greičiau prastume.
foxass:
As taippat darydavau :D padarai kad eitu kol nesugalvoja win persirasyt.po to del neaiskiu bedo pradeda streikuot ir reikia kazkokia dali hardo iskirpt arba tiesiog skaidyt i keles dalis ir i geras dalis rasyt windousus ir visa kita
deimantas16:
tik dabar pastebejau,kad formatuojant ten kazkoki nfts ar kaip ten. uzkrauna 1% ir tada viskas. kaiptik pasijunges kompiuteri,ymanoma isvalyti tuos bad sektorius? kad kompas veiktu kaip veikes ir nieko pirkt nereiktu.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją