Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Diskusijos apie nešiojamus kompiuterius
KT819GM:
Ne na zinoma, as pats turiu keleta nesiojamu, vienas mylimiausiu ir dabar vis dar naudojamu yra Toshiba Tecra S1, kuri kolkas viska 'velka' 'nesvaigsta' ir panasiai. Ir negaliu teigt kad nesiojamas pc yra kazkas baisaus ar t.t. Norejau pasakyt tik tai kad nesiojamas niekada neprilygs stacionariam Galios/Kainos atzvilgiu. O ir tas kainos atzvilgis bus bent 2x didesnis. Galu gale, blogiau kaip Celeron procesorius nesiojamame pc nesu mates, todel net nemanau prasmes kalbet apie tai, jei kas netyngi, gali pabandyt irodyt, kad jie 'sukasi' normaliai. Tuomet ir pazaisim.
bronius69:
--- Citata iš: KT819GM Lapkričio 18, 2007, 22:02 ---Ne na zinoma, as pats turiu keleta nesiojamu, vienas mylimiausiu ir dabar vis dar naudojamu yra Toshiba Tecra S1, kuri kolkas viska 'velka' 'nesvaigsta' ir panasiai. Ir negaliu teigt kad nesiojamas pc yra kazkas baisaus ar t.t. Norejau pasakyt tik tai kad nesiojamas niekada neprilygsstacionariam Galios/Kainos atzvilgiu. O ir tas kainos atzvilgis bus bent 2x didesnis. Galu gale, blogiau kaip Celeron procesorius nesiojamame pc nesu mates, todel net nemanau prasmes kalbet apie tai, jei kas netyngi, gali pabandyt irodyt, kad jie 'sukasi' normaliai. Tuomet ir pazaisim.
--- Baigti citatą ---
negaliu patiketi tuo ka skaitau,kur dingo tas zmogus kuris nezino kur pinigus leisti? :-X
Simply_Awake:
--- Citata iš: Wyshniukas Lapkričio 18, 2007, 20:30 ---Koks baterijos darbo laikas?
--- Baigti citatą ---
Aš ji naudoju namie 99% laiko, tai bijau sumeluoti dabar...
Dėl tu atsiliepimų tai sutinku - galima daug geriau
KT819GM:
Ne piniguose esme, o esme tame: didzioji dalis zmoniu nusiperka nesiojamus pc tik tam kad jis mazesnis, ar tai kaip viena porele pazistama pirkosi tam kad derintusi prie interijero :) taciau kur ta logika? todel ir sakau taip, nes man visa tai ka jus cia snekat atrodo nei daugiau nei maziau - visiskai nelogiski dalykai. Is vis, paziurejus i tuos pc kurie skaitosi pernesami - toshiba satelite ir panasiai, dydis nenormalus ir t.t. Tokiam pc nesiotis, pries tai puse metu turi intensyviai sportuot. Zodziu, galvokit ka norit, taciau kekvienas daiktas turi savo paskirti.
p.s. del pinigu - man reikia didelio skaiciavimo greicio, bei didelio duomenu pralaidumo, todel neuzilgo turesiu pc su Opteron CPU ir t.t. (apsisprendziau del to pc, ir speju kad sitas man bus geriausia tinkamas)
bronius69:
kam tau to skaiciavimo didelio.Bruteforce budu bandysi nulauzinet one.lt aketas? :laugh:
Nepagalvojai kad norint isnaudot ta cpu dar reiks neblogu ramu?
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją