Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Diskusijos apie nešiojamus kompiuterius

<< < (4/16) > >>

Wyshniukas:

--- Citata iš: deimantas16  Spalio 24, 2010, 08:27 ---kaip manot ar ymanoma surasti nesiojama kompiuteri uz 400lt ? Naudosiu tik netui,ir zaidimams,dar kadzkiek pasipraktikuot specelybe. 256mb ramu uztenka? Ar reik ziuret bent 512mb? Hdd 40gb man atrodo per akis. Tik kaip del 1ghz procesoriaus? Nebus per mazai? Patarkit kas geriause butu. Aciu.

--- Baigti citatą ---

Internetui - taip; žaidimams - ne; specialybei - taip. Už 400 nieko nesitikėk gero, bus Intel Celeron M ar Centrino jei nuskils, gal dar kas su AMD. Vietoj tokio klausimo "ar įmanoma?", jau geriau per skelbimus keliautum ir paieškotum. Jei nežinai ko ieškai, tiesiog žiūrėk pagal kainas. Visi nuo kažko pradeda.

deimantas16:

as pagal skelbimus ir ziurejau,tik cia norejau paklausti to,kas tikrai gerai apie tai zino. uz 400lt iseina apie 1mhz,1,5ghz ir 256mb ramu kompas. toks kompiuteris bent vestu koki san andresa, dar koki kelyje 2? aciu uz atsakymus

esnyper:

--- Citata iš: deimantas16  Spalio 24, 2010, 12:08 ---
as pagal skelbimus ir ziurejau,tik cia norejau paklausti to,kas tikrai gerai apie tai zino. uz 400lt iseina apie 1mhz,1,5ghz ir 256mb ramu kompas. toks kompiuteris bent vestu koki san andresa, dar koki kelyje 2? aciu uz atsakymus

--- Baigti citatą ---

1mhz :D Mano telefonas daugiau turi ;D 400 litų už laptopą labai mažai. Geriau tada "stalinį" kompą pirkti, už tokią sumą kur kas geresnis išeis...
Dėl kelyje 2, tai problemų nekils, bet su San Andreas sunkiau bus:

--- Citata ---If you want be able to run GTA: San Andreas, the game has to find on your PC the following: 1 GHz CPU, 256 MB of RAM, graphics card with 64 MB RAM and 3.6 GB of free space on the hard disk. These are the minimum requirements.

For a smooth gaming experience, Rockstar recommends a Pentium 4 or AMD Athlon XP, 384 MB RAM and a 128 MB graphics card. An Audigy2 soundblaster and a gamepad are also recommended.

The full version of the game will require 4.7 GB of free space.
--- Baigti citatą ---

Mano kompas HP Compaq 6715b, San Andreas paveža, tačiau su lagu. Vėlgi, reik žiūrėt ne į skaičiukus, o į dalis, nes pavyzdžiui vaizdo plokštė mano 128Mb, tačiau ji sunkia susidoroja netgi su HD filmais, kadangi neatkuria pakankamai FPS`ų. Tu geriau mum pateik kokį variantą, o mes tau pasakysim, kurį geriau imti.

deimantas16:
Compaq evo N610c :

Intel(R) Pentium(R) M 2 Ghz procesorius
RAM 512 MB DDR
Kietasis diskas 30 GB
14 coliu aukstos raiskos matrica (1400x1050)
Com,LPT jungtys (deagnostikai)
DWD-CD-RW Optinis irenginys
Windows XP
Nuoo pakrovejo veikia idealiai.

Kaina 350 lt

Nesiojamas kompiuteris Compaq Nc6000 :

Intel(R) Pentium(R) 1,5 Ghz Procesorius
RAM 512 MB DDR
Kietasis diskas 40 gb
COM,LPT jungtys (deagnostikai)
DWD-CD-RW optinis irenginys
Windows XP

esnyper:
Patariu HP neimti... Nelabai jiem sekasi gaminti laptopus...

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją