Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Diskusijos apie nešiojamus kompiuterius

<< < (3/16) > >>

KT819GM:
Na manau cia nebeissipleskim. Galu gale apie tuos dalykus siek tiek suprantu, o kam man toks pc reikalingas - ateityje suzinosit.

Vazis:
Atskira tema == gerai. Kaip jau minejau namie 3 nesiojamieji ir jokiu problemu. Nei vienas nera firminis, tai yra visi surinkti pagal uzsakyma, galbut tai yra pagrindine priezastis del kurios dar nekilo problemu, bet cia tik mano pamastymas.

Wyshniukas: Problemos gana rimtai atrodo, ypac ta su motinine.
Klaviaturos gedimas galbut issiprestu pakeitus klaviatura.
Tos metalines ploksteles, pagal tai kaip parasyta yra izeminimas, panasiai kaip originaliuose IBM stacionaruose. Bronzine ar zalvarine plokstele, kuri iskarpyta kaip sukos su placiais tarpais tarp sereliu.

Wyshniukas:

--- Citata iš: Vazis  Lapkričio 20, 2007, 00:20 ---Wyshniukas: Problemos gana rimtai atrodo, ypac ta su motinine.
Klaviaturos gedimas galbut issiprestu pakeitus klaviatura.

--- Baigti citatą ---

Dėl VAIO TX skambinau į garantinį, tai jie tiesiai šviesiai pasakė kad pagr. plokštė kainuotų 2000 litų (grubiai konvertuojant iš 400 svarų). Idėja tvarkyti jį atšoko tą pačią minutę. eBay nieko gero nėra, kiti techniniai servisai panašios sumos nori.
Dėl Sony klaviatūros, eBay bandau vis nupirkti, bet pardavėjai šiek tiek sukčiauja arba pirkėjai nemąsto. Sakykim už naudotą klaviatūrą sumoka 20-30 svarų, kas mano nuomone yra kiek per daug esant tokių metų notebook'o klaviatūrai. O jei ir yra už 15 maksimum, tai "untested" būna ir arba veikia, arba neveikia.

Wyshniukas:
Atnaujinimas:
Sutvarkytas Sony TX serijos. Nupirkau plokštę iš JAV eBay ir pasikeičiau. MB turi net galingesnį CPU, kuris gali downclock padaryt iki 275MHz, taip stipriai taupant bateriją. Buvo problema su tvarkyklėm, bet Sony apsauga apeita naudojantis UniversalExtractor. Išarchyvuotuose failuose rastas CheckModel.exe kėlė problemą, nes dabartinis MB yra TX790P modelio, o mano buvo TX17GP. Turėkit tai omeny kas turit Sony ir norit panaudot kito modelio tvarkykles.

Lenovo 3000 N100 pakeisti atminties moduliai iš 512MB DDR2-667 į 2x512MB DDR2-667 Dual Channel. Pagreitėjimas stulbinantis ir dabar Lenovo gali susidorot su 1080p *.mkv failais be problemų.

Kitas tvarkymas bus neaptinkančio HDD ir klaviatūrinio problemos, o Tarox pardaviau ekraną, tai kaip jau ir surinkinėt nėra ką...tik atiduot perdirbimui :D

deimantas16:
kaip manot ar ymanoma surasti nesiojama kompiuteri uz 400lt ? Naudosiu tik netui,ir zaidimams,dar kadzkiek pasipraktikuot specelybe. 256mb ramu uztenka? Ar reik ziuret bent 512mb? Hdd 40gb man atrodo per akis. Tik kaip del 1ghz procesoriaus? Nebus per mazai? Patarkit kas geriause butu. Aciu.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją