Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Del pc komplektacijos(SKUBIAI)

<< < (2/4) > >>

bronius69:
http://plkompiuteriai.lt/
gks.lt

ir visi kiti kur is acc importuoja panasios kainos...

KT819GM:
sakes, kainos tame puslapyje nerealios, Aciu bronius69 :) vien nuo cpu pagal ideja sutaupysiu ... :) jau beveik gime mano pc, tik reikia truputi dar pakoreguot. Dar kart aciu +

ferrariukas:

--- Citata iš: KT819GM  Lapkričio 05, 2007, 22:37 ---Ok, man ir kas nors patarkit, ka rinktis is CPU: AMD ATHLON 64 X2 6400+ AM2 (125W) WOF ar      AMD Athlon64 X2 Dual-Core 6400+ Black Edition (3200MHz/ L2 Cache 2x1MB) Socket AM2, BOX   Ar ka nors is intel quad serijos?  Del motinos per daug nesukau galvos kolkas, del hdd jau turiu nusistovejusia nuomone todel nesidomiu per daug, vaizdo plokste neatliks per didelio vaidmens todel ir dzin kolkas :)

--- Baigti citatą ---

Pažiūrėjau, šie procesoriai kaip ir vienodi, tik L2 vienam 1x2Mb, kitame L2 2x21Mb. FRONT SIDE BUS: 1.0 GHz ir lygtais vianodi. Tai kurį pirkti, tai nėra skirtumo mano nuomone.
O iš intelio galiu patarti CPU Desktop Core 2 Quad Q6600 2.4GHz (1066MHz,8MB,Kentsfield,95W,S775) box. Gan neblogas produktas, tik jau kaina aukštesnė 300LT  :)

KT819GM:
jei is tikro dzin kaina, taciau kazkaip nuomone pastoviai apie amd sukasi, todel ir ziuriu i tokius cpu. Jei is tikro mastau ar tikrai butu verta darbiniam pc panaudot Opteron serijos procesorius, nes visgi nasumas yra truputi kitoks :) tik vat ar vargsai XP isnaudos tas galimybes ...

ferrariukas:

--- Citata iš: KT819GM  Lapkričio 06, 2007, 00:31 ---jei is tikro dzin kaina, taciau kazkaip nuomone pastoviai apie amd sukasi, todel ir ziuriu i tokius cpu. Jei is tikro mastau ar tikrai butu verta darbiniam pc panaudot Opteron serijos procesorius, nes visgi nasumas yra truputi kitoks :) tik vat ar vargsai XP isnaudos tas galimybes ...

--- Baigti citatą ---

Mano nuomone Intel geraiau už AMD, tiek namie Intel naudoju, tiek laptopą nesenai pirkau su Intel, man jie asmeniškai labiau praeina. Bet rinkoje dabar tokia situacija, kad AMD pigesnis už Intel. Man mažiau jie lagina esant dideliai apkrovai. O ar išnaudos Opteron serijos procesoriaus visas galimybes, manau XP su SP2 išnaudos. Nes ir taip XP mažiau apkrauna CUP, nei Vista, o apie RAM net nešneku.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją