Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Del pc komplektacijos(SKUBIAI)
kalivali:
Pats pirkau kompiuteri is plkompiuteriai.lt ir tikrai nesigailiu, sumoekau 769LT uz AMD Athlon 64 x2 Dual Core 4000+, 1024ram dvd-rw, 160GB, tik video nekokia, bet laikui begant galima pasikeisti
bronius69:
nupirktas visdelto laptopas acer ten kur ~1550lt...nelabai "valins" manau.
Vazis:
Jei kas perka kompiuteri, 100% esu uz nesiojama. Kaina nors ir didesne uz tokios pacios galios stalini, taciau turite mobiluma ir patoguma (naudojate tik namie). Del CPU tai su Intel maziau problemu, nors ir ju kaina didesne. GPU siulyciau Nvidia, taip pat maziau problemu su driver'iais. Jei pirksite jau sukomplektuota nesiojamaji, paziurekite jo optinio irenginio galimybes, bei kokybe, nes "standartiniai" nelabai kokie.
Ir zinoma visiems perkantiems siulau pirkti kompiuteri su Linux operacine sistema. Kainuoja pigiau, o galu gale vistiek naudosite nelegalia programine iranga.
bronius69:
normaiai tas laptopas,vakar rasiau programas tai...1gb ram,120gb hdd...nors ir procas celeronas 1,7 turedamas 1mb keso ir 533 fsb.Jis manau geresnis nei mano stacionaraus kompo 3,2ghz celeronas.Tik nesuprantu,ta prasme...Ten ikise krautis ir taip naudojasi.Bet taip nesigadina akumas.T.y kaip padaryti ,kad jai ira elektros lizdas ir juo galima naudotis.Ikisi i rozete ir nesigadintu akumas.turbut supratot minti.
Ant to laptopo gal minusas kad lcd rekcijos laikas manau ira kokia 17 ar 20ms.Ira korteliu skaitytuvas,wifi,Bluetooth...Super!man patiko :P
KT819GM:
xe xe, man idomu butu, kiek zmoniu is cia esanciu normaliai naudotu ta nesiojama. Ir galu gale Gerb. Vazis pamirso paminet kad kainos santykis bus 2x+ uz tokios pat galios nesiojamaji kaip ir stacionarus.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją