Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
kaip pakeist taskbar isvaizda (winXP)
egiuxz:
Asmeniskai as Vista teturejau para,bet ir noredamas XP irasyt teko BIOS naujint,todel sedejau savaite be pc,nes prie BIOS pirstu nekisu,nes nemoku.Tad ispudi Vista man paliko nekoki.Siaip naudoju Windows 2000 Pro,o jei zaidimam,tai Virtual PC kaip XP.Gerai kazkas cia pasake,kad Vista tik grozis,o kaip OS tai mazai kam tikus.
Wyshniukas:
--- Citata iš: egiuxz Sausio 06, 2008, 16:41 ---Asmeniskai as Vista teturejau para,bet ir noredamas XP irasyt teko BIOS naujint,todel sedejau savaite be pc,nes prie BIOS pirstu nekisu,nes nemoku.Tad ispudi Vista man paliko nekoki.Siaip naudoju Windows 2000 Pro,o jei zaidimam,tai Virtual PC kaip XP.Gerai kazkas cia pasake,kad Vista tik grozis,o kaip OS tai mazai kam tikus.
--- Baigti citatą ---
BIOS atnaujinti kad turėt XP, nesąmonė kažkokia. Spėju HDD pas tave yra su SATA jungtimi ir nebuvai integravęs jų į XP instalicinį kompaktą.
Įrašyta: 2008-01-06, 16:44:17
--- Citata iš: bronius69 Sausio 01, 2008, 21:16 ---ka manot apie temas,patckinant Uxtheme.dll .kaip su resursais?
--- Baigti citatą ---
Sorry, nebandžiau - nežinau, negaliu padėt šiuo klausimu niekaip. Man tinka ir Classic temos Taskbar ;)
bronius69:
as isbandziau,principas toks kad windows neleidzia naudot neorginaliu temu ne is ms tinklapio,nupatchinus gali naudot temas neoficeles.To + ira kad nereikia papildomu programu,resursu kaip ir nenaudoja...
egiuxz:
Nu ka as su tuo instaliaciniu zinau,nes ten jis dar tik su SP1:D O gal yra torrentas koks su tuo bios atnaujinimu instaliacinu?
Įrašyta: Sausis 06, 2008, 22:42O del tor Vistos,tai ten kazkoki faila paliko,kuris nedave irasyt.Komiuteristar sake,kad tai dazna beda.
bronius69:
is vistos i xp pereit sunku ipac ant laptopu nes ant kaikuriu serju jie net nesuderinami su xp(nera draiveriu),patikrintas budas tai svarus instalas ir galbut sata draiveriu irasymas.
Bios atnaujinimas su os atnaujinimu nieko bendro neturi
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją