Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Ką manote apie šį naują HDD?
KT819GM:
Kadangi mano nuomone apie samsung yra ziauri (kalbant apie mobilius :) ) todel siulyciau atkreipt demesi i Barracuda (seagate) serijas kurios bent jau mane tenkina kaip niekas kitas. Na aisku, tylumu nepasizymi taip kaip samsungas taciau ...
winci:
O man HDD Seagate Barracuda 80 GB nepaliko įspūdžio - beveik prieš 2 metus du tokie HDD darbe subyrėjo vienas paskui kitą - nepataisomai... Bet čia kieno kokia laimė - aš SAMSUNG gerbėjas - naminiam kompe 160 ir 320 GB SAMSUNG HDD, darbe - 120 GB. Tiesa vieną 320 sudirbau, bet duomenis atstačiau maždaug 95 procentais (3 filmai buvo nulinkę negyvai), ne taip kaip Barracud'oje... Bet ir vėl - skonio reikalas - vieniems patinka medus su lašiniais, kitiems - medus su raugintais kopūstais :laugh: Skoniui draugų nėra.
ferrariukas:
Kiek mano patirtis siekia su SAMSUNG HDD, tai jie labai patikimi, žinoma jei jie nesubira per pirmą mėnesį. Man taip buvo du kartus, bet čia kaip kam pasiseka. Dėl Barracud serijos, tai nesu bandęs, bet tiką pasiliginau tarpusavyje, tai SAMSUNGAS 400GB HDD siūlo vienu šimtu litu pigiau (duomenys kiti vienodi ir). Mano SP0812C (80GB), jau šiuo momentu yra išdirbęs 976146min (pirktas kažkas prieš 3metus). ir tai dirba kaip naujas, beveik nesigirdi ir dar nėra jokių požimių, kad jis bandis užsilenkti.
Kaip winci sakė, skonio reikalas. Pas mane turi būti tik SAMSUNG, INTEL, KINGSTON, LOGITECH. Kaž kaip kitų firmų nepripažistu, gal ateity pakeisiu nuomonę. Tik su tuo nauju HDD šudas gavos, jaučiu gamiklinis brokas, daugiau nelabai kas gali būti
YOO:
Kai as tveriu kompus tai ziuri kas GNT sandelyj yra, jei visko buna tai irgi dazniausiai Samsungo HDD imu, bet pries kokias Kaledas buna mazesnis pasirinkimas, tai ne viena ir Maxtor ar Seagate ar Western Digital idejes. Kiek as tveres kompu, tai tikrai Samsungas vienas is patikimesniu. Del kainos dabar kaip tik ilindau ir ziurejau GNT SATA 250GB tai pigiausiai gaunas Maxtor, po to Samsung ir WD kaina vienoda ir brangiausias Seagate. Palyginau kitu dydziu Samsung ir WD kainas, na samsung kazkiek pigiau tada gaunas.
Navigacija
Eiti į pilną versiją