Žinoma, kad gali - pats bene prieš trejetą metų nusipirkau vieną iš pirmųjų tokių ką tik (tuomet) pasirodžiusių DVD - SAMSUNG DVD-P245, sumokėjau tuomet 299 LT (buvo žiauri akcija, atpiginimas nuo maždaug 400 LT), variau į Klaipėdos Topocentrą ir vos gavau... Ir pasakysiu jums, kad per tuos tris metus nudrožiau krūvas filmų (pas mane kolekcijoj apie 700 DVD formato filmų ir dar 300 DVD su mpeg, divx, xvid, avi ir dar velnias žino kokių formatų filmais), be to nemažai parsinešu šiaip pažiūrėti, kurių nekišu į kolekciją. Negaliu pasakyti, kad jokių problemų nebuvo visiškai - jei diskas stipriau įbrėžtas - būna strigimai, bet ėda VISKĄ šitas grotuviukas, tiek DVD+, tiek DVD-, gal koks egzotiškas kodekas dar nesuveikia ir regioniniai DVD keli buvo užklydę (amerikoniški atrodo), tai neskaitė, o aš ir nesigilinau, kaip juos nulaužt - kompu peržiūrėjau. Ir kodekų iki šiol nenaujinau, tiesa pasakius žinau, kad galima juos atnaujinti, bet... neprisireikė. Draugas nusipirko VITEK (modelio nežinau) - su juo kartais kyla viena kita problema - aš filmą peržiūriu, duodu jam, o tas pasako, kad neskaito ar stringa, tos pačios problemos kitam bendradarbiui kyla su PHILIPS (modelio nežinau).
EPILOGAS - savo SAMSUNG DVD-P245 esu labai patenkintas, į jokį kitą nemainyčiau.