Unguriukas o į šiuos modelius įkelt muziką reikia naudot Sony SonicStage ar galima ir be jos išsisukti? Nes aš keikiu tą SonicStage kai reikia naudotis ja.
Taip. Norint ikeliti muzika reikia naudoti SonicStage tai manau didziausias minusas siu Sony grotuvu. Kaskada pries kelis metus nusipirkau senesni modeli ir bandziau isirasyti i PC SonicStage. Mesdavo kaskokia klaida,kad ir kokia versija parsiusciau. Muzika klausytis norejau tad reikejo kasko kitko. Pasinaudojes Google radau kaska ka imeti tiesiai i grotuva ir tada nereikia naudoti SonicStage tiesiog prijungi prie PC ir keliesi muzika kaip i koki paprasciausia FlashMemory. Bet vel minusas,kad tas kaskas ikeltas i player'i uzima kaskiek MB,taciau kaip man kuris i grotuva iskelia ~20 dainu tai visiskai netrukdo. Bandziau ieskoti tos programeles ir vel,bet nepavyko jos surasti.
Įrašyta: Spalis 21, 2007, 06:03
Visai neseniai buvau Sony parduotuveje.
Visi gortuvai kuriuos tikejausi nusipirkti uz $20 "isluoti",taciau radau taip pat visiskai naujus tik kotokiame ipakavime uz siek tiek brangesne kaina. Na tiesiog noriu pasakyti,kad turiu 5 Sony grotuvus ir noriu juos parduoti. Ir manau greitu metu juos issiusiu i Lietuva. Jeigu ka domintu prasom.
Sony NW-E003F (Visiskai toks pats kaip nuorodoje pirmame poste )
* MP3/WMA/AAC ir ATRAC
* 1 linijos "Organic Electroluminescent" displejus
* FM radija
* Grojimo laikas virs 28 valandu
* Greitas ikrovimas
* Su USB jungtim.
Pakuoteje: Grotuvas,Ausines,CD (SonicStage) ir dokumentai.
Na ir mano nuomone apie si grotuva. Pirmiausia manau pliusai. Pats nemazai turejau siu daikciuku ir tikrai galiu pasakyti,kad butent sis labai patogus rankoje. Patogiai isdestytas kiekvienas mygtukas. Manau visiskai isnaudotas jo dydis atrodo,kad kiekviena detale turi jos vieta ir taip sumazina jo dydi. Nereikalingas joks laidas ikeliant muzika. Patogu krauti pvz. pakrautas 3 minutes galesi klausyti apie 3 valandas. Na dizainas aisku vienam gali patikt kitam ne,bet as manau tikrai grazus daikciukas, turi grazu kaip stiklas plastmasini virseli... ir daug daug pliusu. Giriu ji taip visai ne delto,kad noriu parduoti tiesiog sakau savo nuomone apie ji.
Na o minusai manau keli. Vienas didziausia,kad reikalauja SonicStage programos norint ikelti muzika ir kitas minusas sunku imatyti ekrana svieciant ryskiai saulei.
Tai tiek. Jei ka domina kreipkites. Ir aisku kaina. Noreciau 150 Lt.
P.S. Tikrai nenorejau padaryti cia skelbimu lentos,taciau jau taip isejo tad jeigu taisykles neleidzia prasom istrinkite.