mobiles.lt

Autorius Tema: Kaip atstatyti K750 iš W800?  (Skaityta 2685 kartus)

Neprisijungęs warliuks

Naujokas
*
Įrašai: 23 | Karma: +0/-1
20 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus warliuks
Kaip atstatyti K750 iš W800?
« Įrašytas: Rugsėjo 29, 2007, 19:00 »
perdariau sėkmingai i w800, bet kaip spėju meta klaidą dėlto jog buvo pririštas prie omnitelio. Gal atstačius i k750 eis ji atrišt? ką daryt? ;/
Įrašyta: Rugsėjis 29, 2007, 17:12
pasinaudojau
http://www.mobiles.lt/forum/index.php?topic=5757.msg38377;topicseen
ir rodos leidžia pasijunkt
Įrašyta: Rugsėjis 29, 2007, 17:15
na rodos atsistatė viskas tik dingo omnisurfport knopkė.. na ir gerai nes jau garantinį nubraukė man..
o ar eitų namų sąlygom atsirišt tą tel?
Įrašyta: Rugsėjis 29, 2007, 17:20
radau foruma kalbant kad reik Cruiser kabelio.. tai atrišt neis taip paprastai? kas žino atrišimo kainą? nes dėl 1 tel tą kabelį pirkt neapsimoka ;/
Įrašyta: Rugsėjis 29, 2007, 17:23
AR KAS galit parsiūsti  CDA102338/94     EMEA_1     Omnitel Lithuania
topsony man neleidžia, reik kreditų ten ;/
Įrašyta: Rugsėjis 29, 2007, 18:30
JAU ir tą radau :) vo ir omni surfport knopke atsirado.. nu trinu ją, vel atstataube urfport :)
sry uz flooda, niekas nepadeda ir pats susirandu.. tai atrist neis paciam? ;/

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Kaip atstatyti K750 iš W800?
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugsėjo 30, 2007, 01:19 »
niekas nepadeda ir pats susirandu

Nežinau kaip tau, bet man šiandien savaitgalis, manau kitiems taip pat :P
  • iPhone 8 256GB

Neprisijungęs warliuks

Naujokas
*
Įrašai: 23 | Karma: +0/-1
20 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus warliuks
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugsėjo 30, 2007, 13:16 »
sakai savaitgalis? :D tai blem nereik i darbą ir į mokslus, namie pasėdėt gali ir padėt kitiem bėdas spręst :)
na rodos supratau kaip keitaliot viską i w800 ir atgal, i omnitelio ir i standartini nustatymą :]

kaip suprantu reik atrišt tą mano mobilką.

begao daug temu ir visur primakaluota, tačiau galėtumėt padaryt kokį tutorialą, kaip pvz sąrašiukas ką galima mofifikuot, draiverius meniu, kad radio be laisvų rankų ir dar kažko, ir kaip padaryt tuos modifikavimus, manau forume 50% mažiau temų būtų prikuriama ką ir išvis kaip daryt :) sakote "use search" nu bet kad ta paieška nelabai patogi, bent jau man, lengviau eit per viss šimtus temų ir skaitinėt, gal ką surasi...nes pagal paieškos žodžius ko man būtent reik, dažnai būna atsakymas "nieko nerasta".. grrr.... na kartais naudingiau pačiam pavarkt ir išsiaiškint, bet bunant tokiam tutorial sumažėtų kvailų temų.

tai va, jei nesunku kasnors, parašykit ką galima modifikuot ir kaip keist pvz raiverius meniu ir pan.. Trumpas aprašymas nevisada naudingas pradedantiesiems, reikalinga nuo a iki z, kuo pradėt jkaip daryt... tikiuos kasnors sureguos :)
Įrašyta: Rugsėjis 30, 2007, 13:15
pvz internete pilna k750/w800 kameros, garso draiverių, visokių versijų, modų ir tt.. o kuri geriausia? ;]

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugsėjo 30, 2007, 13:54 »
daug temu ir visur primakaluota, tačiau galėtumėt padaryt kokį tutorialą, kaip pvz sąrašiukas ką galima mofifikuot, draiverius meniu, kad radio be laisvų rankų ir dar kažko, ir kaip padaryt tuos modifikavimus, manau forume 50% mažiau temų būtų prikuriama ką ir išvis kaip daryt

O tu įsivaizduoji bent kokios apimties tada gautųsi aprašymas jeigu kiekvieną smulkmeną aprašyti + viską išbandyti, kad nepasipiltų tūkstančiai skundų kodėl neveikia telefonas.

sakai savaitgalis? :D tai blem nereik i darbą ir į mokslus, namie pasėdėt gali ir padėt kitiem bėdas spręst :)

Kai pradėsi mokėti pinigus man už tai, tada 24/7 gausi aptarnavimą. O dabar, kada galim - tada atrašom, ne viskas apsiriboja klaviatūra.

pvz internete pilna k750/w800 kameros, garso draiverių, visokių versijų, modų ir tt.. o kuri geriausia?

Ieškok forumuose kur būna jos parsisiuntimui, nes kiekvienam skirtingos tvarkyklės geresnės. Man asmeniškai ir "stock" gerai.
  • iPhone 8 256GB