sakai savaitgalis?
tai blem nereik i darbą ir į mokslus, namie pasėdėt gali ir padėt kitiem bėdas spręst
na rodos supratau kaip keitaliot viską i w800 ir atgal, i omnitelio ir i standartini nustatymą :]
kaip suprantu reik atrišt tą mano mobilką.
begao daug temu ir visur primakaluota, tačiau galėtumėt padaryt kokį tutorialą, kaip pvz sąrašiukas ką galima mofifikuot, draiverius meniu, kad radio be laisvų rankų ir dar kažko, ir kaip padaryt tuos modifikavimus, manau forume 50% mažiau temų būtų prikuriama ką ir išvis kaip daryt
sakote "use search" nu bet kad ta paieška nelabai patogi, bent jau man, lengviau eit per viss šimtus temų ir skaitinėt, gal ką surasi...nes pagal paieškos žodžius ko man būtent reik, dažnai būna atsakymas "nieko nerasta".. grrr.... na kartais naudingiau pačiam pavarkt ir išsiaiškint, bet bunant tokiam tutorial sumažėtų kvailų temų.
tai va, jei nesunku kasnors, parašykit ką galima modifikuot ir kaip keist pvz raiverius meniu ir pan.. Trumpas aprašymas nevisada naudingas pradedantiesiems, reikalinga nuo a iki z, kuo pradėt jkaip daryt... tikiuos kasnors sureguos
Įrašyta: Rugsėjis 30, 2007, 13:15
pvz internete pilna k750/w800 kameros, garso draiverių, visokių versijų, modų ir tt.. o kuri geriausia? ;]