mobiles.lt

Autorius Tema: Padėkit atgaivint K750  (Skaityta 8277 kartus)

Neprisijungęs lauris47

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 158 | Karma: +0/-0
90 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lauris47
Padėkit atgaivint K750
« Įrašytas: Rugsėjo 16, 2007, 14:29 »
Is kur gauti ta setool2 jusiske versija (linka kas galit parasyt plz )??? As sugadinau jau du k750 mobiliakus ir kompas tiap pat ju nebeprikonektina . Gal kas zino ka daryt ?

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Padėkit atgaivint K750
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugsėjo 16, 2007, 14:43 »
Is kur gauti ta setool2 jusiske versija (linka kas galit parasyt plz )??? As sugadinau jau du k750 mobiliakus ir kompas tiap pat ju nebeprikonektina . Gal kas zino ka daryt ?

http://www.talpink.lt/files/644368 - dalis 1
http://www.talpink.lt/files/720811 - dalis 2

Slaptažodis: mobiles.lt

Nežinia ką tu jiems darei ir ką naudojai, kokie CID ir sertifikatai. Gal užtektų perrašyt (pasidarsiu GDFS kopijas) MAIN ir FS failus. O nebandei per SEUS atgaivint? Pakrovęs baterijas esi?
« Paskutinį kartą keitė: Rugsėjo 16, 2007, 14:44 sukūrė Wyshniukas »
  • iPhone 8 256GB

Neprisijungęs lauris47

Patyręs naujokas
**
Padėkit atgaivint K750
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugsėjo 16, 2007, 14:54 »
Naudojau far manager ir pachinau . I main keliau pacha ir netycia paspaudziau flash  :'( . tai taip iseina kad vitoj mano main dabar yra pachas . mano cid36 gal zinai ka daryt ? mobiliu nebesugauna lompas

Įrašyta: Rugsėjis 16, 2007, 14:49
uz abu mokejau po 400lt  :'(

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Padėkit atgaivint K750
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugsėjo 16, 2007, 14:56 »
Naudojau far manager ir pachinau . I main keliau pacha ir netycia paspaudziau flash  :'( . tai taip iseina kad vitoj mano main dabar yra pachas . mano cid36 gal zinai ka daryt ? mobiliu nebesugauna lompas

Su GDFSTool2 pasidaryk kopiją per Read funkciją. Tada atsidaryk XS++, pasirink MAIN ir FS failus ir ties Customize pasirink EMEA_1 ir Flash tada. Beje, MAIN ir FS failai turi būti vienodi ir atitikti EMEA_1. Jei luktelsi kokias 15 minučių, patalpinsiu kokiam serveryje.
Beje, tau tiktų toks FW perrašymo būdas taip pat - http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,4293.0.html
  • iPhone 8 256GB

Neprisijungęs lauris47

Patyręs naujokas
**
Padėkit atgaivint K750
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugsėjo 16, 2007, 15:01 »
Aciu kad atrasai :D

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Padėkit atgaivint K750
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugsėjo 16, 2007, 15:22 »
Kadangi www.talpink.lt dėl nežinomų priežasčių neveikia, įkėliau į RapidShare reikalingus failus, štai nuoroda http://rapidshare.com/files/56103550/K750_R1DB001_CID36_RED.rar.html

Beje, ta SETools2Lite programa su tavo turimu telefonu net neveiktų, nes ji nepalaiko CID36. Ir tikiuos pas tave RED sertifikatas, o ne BROWN.
« Paskutinį kartą keitė: Rugsėjo 16, 2007, 15:26 sukūrė Wyshniukas »
  • iPhone 8 256GB

Neprisijungęs lauris47

Patyręs naujokas
**
Padėkit atgaivint K750
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugsėjo 16, 2007, 15:53 »
Kadangi www.talpink.lt dėl nežinomų priežasčių neveikia, įkėliau į RapidShare reikalingus failus, štai nuoroda http://rapidshare.com/files/56103550/K750_R1DB001_CID36_RED.rar.html

Beje, ta SETools2Lite programa su tavo turimu telefonu net neveiktų, nes ji nepalaiko CID36. Ir tikiuos pas tave RED sertifikatas, o ne BROWN.

GDFSTool2 virusas yra
Įrašyta: Rugsėjis 16, 2007, 15:49
Vistiek neina nieko daryt . Nes kompas nesugauna mobilaus kai spaudi c

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Padėkit atgaivint K750
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugsėjo 16, 2007, 16:21 »
GDFSTool2 virusas yra
Įrašyta: Rugsėjis 16, 2007, 15:49
Vistiek neina nieko daryt . Nes kompas nesugauna mobilaus kai spaudi c

Ištrink tada GDFSTool2 jeigu tau nereikia, bet susigalvok tada kaip GDFS kopiją vis tiek pasidaryt.
Dėl neatpažinimo jau minėjau kitoje temoje, pasitikrink bateriją, tiksliau pakrauk, nes spėju bus išsikrovus. Jeigu ir baterija nepadės, reikės ieškot daugiau info apie tai, nebent kas nors kitas leptels ką nors naudingesnio.

Atkreipk dėmesį kad tokios kaip Kaspersky, NOD32, BitDefender, AVG, Avast ... failo kaip kenkėjo neatpažysta.

• iPhone 8 256GB

Neprisijungęs lauris47

Patyręs naujokas
**
Padėkit atgaivint K750
« Atsakymas #8 Įrašytas: Rugsėjo 16, 2007, 16:35 »
Parsisiunciau is kitur ta gdfs ir as tada turiu su gdfs tool2 spausti write pasirinkes per browse ? (isjungiau antivirusine ir nebeistrina to gdfstool2 nortonas )

Neprisijungęs Duwiz

Naujokas
*
Įrašai: 36 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Duwiz
DuwizZz
Ats.: Padėkit atgaivint K750
« Atsakymas #9 Įrašytas: Rugsėjo 16, 2007, 16:59 »
Kad kopija padaryti ant gdfstool2 reikia spaust read. Tada ta kopija rasi tame kataloge kur ir pati GDFStool2 programa. O beja tas "netycia" tai patcha irasei abiems telefonams i MAIN? Man atrodo cia taip padarei, neperskaites Tuturialu iki galo kaip kelti patchus su far, o ne netycia.
JVeee-

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
« Atsakymas #10 Įrašytas: Rugsėjo 16, 2007, 17:02 »
Tau kitas GDFS nepadės, tau reikia būtent tavo telefono, nes GDFS saugomi numeriai, nustatymai, baterijos kalibracija ir t.t. Tau pasidaryt GDFS reikia, taigi pasileidi GDFSTool, spaudi Read mygtuką, laikydamas C simbolį prijungi kabelį ir lauki kol iššoks langas ir paprašys išsaugoti padarytą failą, tai tiesiog spausk Save.

Dabar tau reikia perrašinėt MAIN ir FS failus, padaryt Customize. Jeigu telefonas po to įsijungtų, tai su GDFSTool jau įrašinėtum atgal savo GDFS failą, o tai reikėtų padaryt pasirenkant failą per Browse mygtuką ir paskui spaust Write mygtuką. Baigus darbą programai tiesiog įjungti telefoną ir žiūrėti ar veikia gerai.

Ir dar kartą pasikartosiu, patikrink ar baterijos nėra nusėdus ir parašyk čia.
  • iPhone 8 256GB

Neprisijungęs lauris47

Patyręs naujokas
**
« Atsakymas #11 Įrašytas: Rugsėjo 16, 2007, 18:46 »
Aciu kad taip stengiates padeti , bet sakaiau kad  mano mobilaus nesuranda kompiuteris. Spaudziant c nieko nenutinka . Meginau ir gdfstool2 read spausti prijungiant kabeli ir c ... bet kompiuteris nepagauna mano mobiliu. O ar tie nustatymai isiraso i main ? Ir dar del to netycia : pirma karta kai pachinau savo telefona i main irasiau filesystem (fs) (ot zioplai :D) o su antru mobiliu tai ant main irasiau pacha (oturejau i main o ne ant main) krc. kalbut ir nepavyks atgaivinti  :( Buvau ir pas mestra bet jis nieko nesugebejo padaryt.
Įrašyta: Rugsėjis 16, 2007, 18:32
Ne batrijos abi pakrautos .
Įrašyta: Rugsėjis 16, 2007, 18:35
O gal kas zinot si kur lietuvoj galima butu nusipirkt cruiser kabeli  ir kik tai kainuotu ? Gal su juo iseitu atgaivint ? kadangi jis gali perskaityti gdfs be c mygtuko paspaudimo .
Įrašyta: Rugsėjis 16, 2007, 18:38
Turiu as dar ir w800 (valio sitas bent veikia 8))gal is jo ka nors eitu isgaut naudingo , nes harware toks pat kaip ir ant k750 .

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
« Atsakymas #12 Įrašytas: Rugsėjo 18, 2007, 23:21 »
Dėl kabelio tai gali bandyti žiūrėti eBay ar kažką panašaus, manau rastum tikrai. Dėl kainos sunku ką pasakyt, nes aukcionuose sakykim kainos įvairios. Paieškok per Google kaip pasidaryt tokį kabelį, man atrodo lyg galima.
Meistras tai įdomus. Jeigu jau esi meistras ir paimi telefoną tvarkyt, tai turi žinoti. Kiek skaičiau kaip tokius atgaivinti, tai su SEMCTool sakykim darai Repair, tada perrašai EROM dalį, tada MAIN, FS, Customize ir GDFS. Bet velnias kad neaptinka telefono. Iš W800 tikriausiai nelabai, tik baterijos panaudojimas. O W800 kokia nors programa aptinka? Sakykim atsidarius GFlash spausk Read CID/Cable, bet daugiau nieko kad neužlenktum ir šito.
Dar vienas klausimas: iš kur pirkai telefonus? Gal kokia garantija yra?

Parsisiuntimas GFlash 2.0
  • iPhone 8 256GB

Neprisijungęs YOO

Guru
Įrašai: 4222 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
« Atsakymas #13 Įrašytas: Rugsėjo 19, 2007, 13:43 »
Na jei usb jau neima tai keliai keli: pirmas pabandyt atstatyt su normaliu sony ericssonam skirtu box'u (SETool, Cruiser) arba gal net UFS'as turetu prikelt. Jei reikia meistro pagalbos atsiustum telyfa tai prikelciau. O siaip tai reiktu irasyt Main, FS, GDFS, na gal ir EROM'a repairint dar, velnias zino reiktu pasijungti ir ziureti.
Jei nori pats tai Cruiserio (tie patys ir setoolo) kabelius tai turiu ir as ir nelabai naudoju, tik kad pas mane jie visi vienam komplekte, o prie ju kiekvieno jungiant reikalingas konverteris (perejimas USB-->PS2) , tai jei as parduosiu tau tik viena kabeli ir ta perejima, tai tada as neturesiu kur deti kitu kabeliu, nes negalesiu ju panaudot.
Siaip va nuorodos:
http://ucables.com/ref/CRUISERSET
http://www.gsm-technology.com/index.php/en_US,browse,id_gr,317,menu_mode,categories.html
matai pilno komplekto kaina netoli 50 EUR, o jei pirkt tik viena kabeli su jau viskuo tai 25 EUR. aisku paieskojus rastum ir pigiau, bet plius parsiutimas dar...nezinau arapsimokes tau :)

Įrašyta: Rugsėjis 19, 2007, 13:31
Na jei ka gali siust man, tai sumokesi uz siuntima ir parsiutima ir dar kokia 10 litu man uz darba, jau tiek to...negaliu is zmogaus kuris nelaimeje stipriai lupikauti :) tai gausis apie 20-30 Lt
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs lauris47

Patyręs naujokas
**
« Atsakymas #14 Įrašytas: Rugsėjo 19, 2007, 18:23 »
Dar vienas klausimas: iš kur pirkai telefonus? Gal kokia garantija yra?

Pirkau is ebay .
w800i veikia su far manager arba setool , bet su gflash ne o k750i kaip mire abu :(
Įrašyta: Rugsėjis 19, 2007, 18:13
Na jei ka gali siust man, tai sumokesi uz siuntima ir parsiutima ir dar kokia 10 litu man uz darba, jau tiek to...negaliu is zmogaus kuris nelaimeje stipriai lupikauti :) tai gausis apie 20-30 Lt

Kur giveni ? gal klaipedoj ar palangoj as tai palangoj o tu speju vilniui ar kaune :D
Ne aciu siust nenoriu nes nepasitikiu zmonem , bet jei gyventum klaipedoj uzsukciau ir pameteciau telefus gal atgaivintum :D O del cruiser tai biski brangokai , per vasara kiek uzdirbau tai tiek isleidau , netgi dabar minus 300 lt pasmane , tai dabar gaila bapkiu biski .
Ebajuje yra uz ~50 lt . Dabar siunciu dar viena k750i . Speju kad ir sita suknisiu :D 
« Paskutinį kartą keitė: Rugsėjo 19, 2007, 18:24 sukūrė Wyshniukas »

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
« Atsakymas #15 Įrašytas: Rugsėjo 19, 2007, 18:29 »
Kur giveni ? gal klaipedoj ar palangoj as tai palangoj ... bet jei gyventum klaipedoj uzsukciau ir pameteciau telefus gal atgaivintum ... Dabar siunciu dar viena k750i . Speju kad ir sita suknisiu

Reikėjo anksčiau sakyt kad šalia Klaipėdos esi. Jeigu YOO bus toliau nei Klaipėda, kreipkis į KT819GM, nes jis dirba Klaipėdoje ir gal kaip forumiečiui pritaikys nuolaidą kokią ;)
Dėl trečiojo K750, man atrodo tu jį palik ramybėje arba pasidaryk kopijas reikalingų failų, viską tvarkyingai rūšiuokis tarp failų kad neįrašytum vėl kokio velnio.

• iPhone 8 256GB

Neprisijungęs lauris47

Patyręs naujokas
**
« Atsakymas #16 Įrašytas: Rugsėjo 19, 2007, 18:36 »
Kur giveni ? gal klaipedoj ar palangoj as tai palangoj ... bet jei gyventum klaipedoj uzsukciau ir pameteciau telefus gal atgaivintum ... Dabar siunciu dar viena k750i . Speju kad ir sita suknisiu

Reikėjo anksčiau sakyt kad šalia Klaipėdos esi. Jeigu YOO bus toliau nei Klaipėda, kreipkis į KT819GM, nes jis dirba Klaipėdoje ir gal kaip forumiečiui pritaikys nuolaidą kokią ;)
Dėl trečiojo K750, man atrodo tu jį palik ramybėje arba pasidaryk kopijas reikalingų failų, viską tvarkyingai rūšiuokis tarp failų kad neįrašytum vėl kokio velnio.

O kas tas KT819GM ??? :laugh:

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
« Atsakymas #17 Įrašytas: Rugsėjo 19, 2007, 18:38 »
O kas tas KT819GM ??? :laugh:

Asmenines žinutes pasitikrink ir sužinosi.
  • iPhone 8 256GB

Neprisijungęs lauris47

Patyręs naujokas
**
« Atsakymas #18 Įrašytas: Rugsėjo 19, 2007, 19:01 »
 O del 3 k750 tai man reiketu su gflash read gdfs ir save ???  :-\

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
« Atsakymas #19 Įrašytas: Rugsėjo 19, 2007, 19:08 »
O del 3 k750 tai man reiketu su gflash read gdfs ir save ???  :-\

Jeigu CID49, tai su SETool2Lite gali pasidaryti.
Jeigu CID36, tai su GDFS2Tool gali, kiek aukščiau esu parašęs kaip.

Ta GDFS kopija tik atstatyt kalibraciją ir nustatymus telefono jeigu kartais perrašinėtum FW.
  • iPhone 8 256GB