Mano sony ericsson k530i tuningas : telefonas perdarytas į sony ericsson w660i, naujausias softas, pakeisti įjungimo paveiksliukai,garsai,ištrintas išjungimo paveiksliukas,kad greičiau išsijungtų telefonas,prirašyta įvairių patch'u,pakeistos ryšio,baterijos ikonos, prikelta įvairių walkman 2.0 skinų, panaikintas op. logo, padarytas laikrodis per pusę ekrano, perkeltas jis į ekrano vidurį, pakeisti garso,kameros draiveriai, prikelta kamerai frames (rėmelių ir t.t.),panaikinti org. failai, kurie man nėra reikalingi, panaikinti linkai sony ericsson iš failų tvarkyklės,panaikinti įvairūs katalogai kaip "videodj", "ringtones",pakeistas telefono modelio pavadinimas ir klaviatūros apšvietimo spalva,panaikintas katalogas iš failų tvarkyklės "Interneto puslapiai" ar kažkoks panašus, pakeistas volume bar,prikelta įvairių vizualizacijų į walkman 2.0 grotuvą,pakeisti visi veidukai sms'uose,pakeisti telefono šriftai,įrašyti elfai,telpa 2000 sms,grojant muzikai arba kai yra įjunktas koks java žaidimas ar programa galima fotografuot,filmuot,pakeistas kameros fotkinimo garsas t.t.
Štai šioks toks video apie mano telefoną, jį rasite čia,jeigu norite geresnės kokybės video tai galite jį parsisiųsti iš čia, o patį telefoną galite pamatyti paspaudę čia,čia arba čia.Štai dar įdedu ScreenShot'us