Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Keli klausimai del RAM :)
giesius_k750:
ooo :) taip ir galvojau bet nebuvau isitikines :)
o gal Ponas CRONUS arba Ferrariukas man pasakytu ar kas nors pageretu jei ysimeesciau siuos ramus http://eks.lt/?p=124&id=5103 ? :)
bronius69:
isitikink ar motka palaiko duoal ddr,jai taip tada kiek zinau abieju ramu "cl" turi atitikti,del magistrales greicio nepirk didesnes nei ira tavo esamas ramas nes jis dirps maziausiai mhz turincio ramo dazniu.buna ivairiu atveju kad ir motka nedraugauja su tuo moduliu.geriausiai nesk i kompu parduotuve ir vietoi tikrint kaip veikia.ant tokio proco manau optimaliausia butu 2x256mb.daugiau net neapsimoka det.nes naudingumas mazes.//beja senas procas ko neturbini drioksteltum kokius 2,6~2,8ghz.
giesius_k750:
--- Citata iš: bronius69 Liepos 04, 2007, 20:35 ---isitikink ar motka palaiko duoal ddr,jai taip tada kiek zinau abieju ramu "cl" turi atitikti,del magistrales greicio nepirk didesnes nei ira tavo esamas ramas nes jis dirps maziausiai mhz turincio ramo dazniu.buna ivairiu atveju kad ir motka nedraugauja su tuo moduliu.geriausiai nesk i kompu parduotuve ir vietoi tikrint kaip veikia.ant tokio proco manau optimaliausia butu 2x256mb.daugiau net neapsimoka det.nes naudingumas mazes.//beja senas procas ko neturbini drioksteltum kokius 2,6~2,8ghz.
--- Baigti citatą ---
Nors is senas bet vienitelis :'(
Svarbiausiai kad dar dirba jisai :) nenoriu beturbindamas sudeginti kompa :D
strong:
sveiki! norėjau suzinoti kaip man atskirti kokius ramus dėti! ka paziūrėt kompe?ir per kur? kokių duomenų rejk? ačiū :) :D
bronius69:
--- Citata iš: strong Liepos 05, 2007, 18:40 ---sveiki! norėjau suzinoti kaip man atskirti kokius ramus dėti! ka paziūrėt kompe?ir per kur? kokių duomenų rejk? ačiū :) :D
--- Baigti citatą ---
perskaitik visa sita tema,ir rasi atsakyma
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją