mobiles.lt

Autorius Tema: Reikalingas S75 ff su 47sw (šiam regionui)  (Skaityta 4853 kartus)

Neprisijungęs ferrariukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 192 | Karma: +5/-1 | Lytis: Vyras
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ferrariukas
Marius |
Reikalingas S75 ff su 47sw (šiam regionui)
« Įrašytas: Birželio 03, 2007, 23:32 »
Jei kas žinot kur rasti, parašykti. Aš dar ieškau, nesiulykit www.siemens-club.ru , ten nėra. Žinau kad buvo vienas portalas, bet linko nepamenu :(
---------------------------------------------------------------------------------------
Vieną radau: www.siemens4u.co.ua jei dar žinot, pasiūlykit (šiaip šio portalo ir ieškojau)
« Paskutinį kartą keitė: Birželio 04, 2007, 00:08 sukūrė ferrariukas »
  • +37063954103
Rašau diplominį...

Neprisijungęs NForce

Žinovas
Įrašai: 517 | Karma: +9/-2 | Lytis: Vyras
27 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus NForce
Ats.: Reikalingas S75 ff su 47sw (šiam regionui)
« Atsakymas #1 Įrašytas: Birželio 04, 2007, 14:49 »
o tau ff kokiu tikslu reikalingas?
  • EL71v45

Neprisijungęs ferrariukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 192 | Karma: +5/-1 | Lytis: Vyras
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ferrariukas
Marius |
Ats.: Reikalingas S75 ff su 47sw (šiam regionui)
« Atsakymas #2 Įrašytas: Birželio 04, 2007, 17:54 »
Telefonas yra stipriai suėjęs, sw neviską pataiso, tai ieškau visiškai švaraus kito S75 ff. Tik nepagavau kampo, dėl ko nepavyko man telefono atrakinti su PapuaUtils po kito tel ff , nors kodai gerai sugeneruoti, nežinau gal klaida kur įvėliau seniau nurašinėdamas kodus, dabar rašau seną ff, bandysiu kodus generuotis per naujo. Jei kodai geri, prašysiu jūsų pagalbos, nes TP nesinori pjauti.
----------------------------------------------------------------------------------------
Nežinau, jaučiu mano COM portas yra pelėtas ar kažkas jam (nelabai apie juos išmanau, HiSerial nepadėjo), nes labai nenoriai ff perrašė, gal tik kas penktas kartas normaliai pavyksta perrašyti. O sw išvis neina atnaujinti, kaip ir seniau su kitais tel ties kokiu procentu kimba, gaila kad laiko nėra labiau įsigilinti :)
Rakinu šią temą .
« Paskutinį kartą keitė: Birželio 06, 2007, 23:04 sukūrė ferrariukas »
  • +37063954103
Rašau diplominį...