Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Dėl GPU
Wyshniukas:
--- Citata iš: ferrariukas Birželio 05, 2007, 19:01 ---Yra tekę man matyti kompiuterių, kur yra 2 identiškos vaizdo plokštės (ten specialios) tarpusavyje sujungtos ir dirba kaip viena.
--- Baigti citatą ---
NVidia SLi technologija arba ATi Crossfire technologija.
--- Citata iš: ferrariukas Birželio 05, 2007, 19:01 ---Nepatariu niekam pirkti kompiuterių su integruotomis vaizdo plokštėmis, nes gedimo metu bus daug daugiau problemų.
--- Baigti citatą ---
Nepirkau, gavau. Tai kai gauni nemokamai produktą, galvoji ką galima investuot ir pasidaryt sau naudingo, bet matau kad šnipštas bus :)
Yra vienas dėl gaminys, Dell XPS 720 H2C, tai va turi kažkokį physics grafikos greituntivą, beto kad stovi 2x NVidia GeForce 8800GTX ar Ultra (pasirinktinai) su 768MB sujungtos SLi technologija.
ferrariukas:
Dėl pavadinimų tai gerai tu juos išmanai, aš jų kažkaip neįsimenu :D Be to šios grafikos plokštės siaubingai brangios :) Šnd susidūriau su tokiu prikolu, typo kompas veikia, naršai kur nors, aptemsta monitorius, po kelių sekundžių veikia... Išsiaiškinau kad monitoriui viskas tvarkoje, tai jaučiu vaizdo plokštei kažkas. Teks kompą į vilnių siųsti garantiniui.
Wyshniukas:
--- Citata iš: ferrariukas Birželio 05, 2007, 21:38 ---Be to šios grafikos plokštės siaubingai brangios :)
--- Baigti citatą ---
Brangios, bet kaip malonu būtų žaisti su jom, manyčiau :)
--- Citata iš: ferrariukas Birželio 05, 2007, 21:38 ---Šnd susidūriau su tokiu prikolu, typo kompas veikia, naršai kur nors, aptemsta monitorius, po kelių sekundžių veikia...tai jaučiu vaizdo plokštei kažkas.
--- Baigti citatą ---
Nebandei GPU į kitą perdėti? PSU tvarkoj?
ferrariukas:
Tvarkoje, o perdėt nebandžiau. Tiesiog garantija yra, tegu ji ir tvarko :)
Nu ką, čia dabar mano paskutinė žinutė šiame forume :) Išvykstu, sugrįšiu į forumą, kai tik PC ir neta turėsiu :) IKI visiems :'(
KT819GM:
Sekmes ten kur vyksti.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją