Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Dėl GPU

(1/3) > >>

Wyshniukas:
Yra kompiuteris kuriame yra GPU Intel GMA X3000, integruota, chipset'as Intel Q965, kokia pagr. plokštė negaliu pasakyt nes rašo gamintoją ir modelį kompiuterio. Pagr. plokštėje yra vienas laisvas lizdas PCI-E 16x. Aš kaip suprantu yra galimybė įdėti atskirą vaizdo plokštę. Bet man iškilo klausimas kaip bus su suderinamumu? Viena vaizdo plokštė veiks paprastai, o kita (integruota) bus kaip accelerator pirmai?
Google dar nespėjau pasinaudot pilnai, todėl ir klausiu jūsų, gal kas iš patirties žinot apie tai ;)

CRONUS:
turėtų būt BIOS'e pasirinkimas "Primary display adapter" ar "Init display first" ar pan.

Wyshniukas:

--- Citata iš: CRONUS  Birželio 05, 2007, 16:10 ---turėtų būt BIOS'e pasirinkimas "Primary display adapter" ar "Init display first" ar pan.

--- Baigti citatą ---

Kitaip sakant pasirinkus vieną, kita bus atjungta ir nebus galimybės kad veiktų vienu metu abi?

CRONUS:
hmm...
net nežinau iš tiesų
reiktų bandyt :)

ferrariukas:
Vienu momentu jų nepaleisi, manau tai nėra nei techniškai nei programiškai suderinama. Be to nepamiršk, kad ir magistralės skirtingos, techniniai duomenys kiti. Per biosą nusistatysi kuri bus pagrindinė, jaučiu ant windowsų kitos vaizdo plokštės net namatysi. Yra tekę man matyti kompiuterių, kur yra 2 identiškos vaizdo plokštės (ten specialios) tarpusavyje sujungtos ir dirba kaip viena. Kažkas panašaus kaip core duel procesoriai. Nepatariu niekam pirkti kompiuterių su integruotomis vaizdo plokštėmis, nes gedimo metu bus daug daugiau problemų.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją