Buvo ir man panasiai, mat beda toke pas maen,kazkada tel buvo aplitas, tiek to ir uzteko, dege dzioistikas, krc apdege plata, tiksliau plkatos vidiniai slouksniai....... Daba nei vienas meistras man nieko nepadejo, emesiau pats, susiradau chema....
...
..
Veike, valio bet tik zemyn ir y kaire, deja nieko nebepadarysiu, gal but dar cypas.... tokle pat situacija, arba veike beveik viskas, is. aukst, kair, arba neveike is vis NEI ABU NAVIGACIJOS MIGTUKAI IR KNOPKES 123 DAUGIAU VISKAS VEIKE? MANAU KAD CIPAS ANT GALO, bet nuimi batarke palauki truputi, sukrauni ir vuole groja, pirma kart tai softa perpuciau, macijo irgi, bandyk is ardes pilnumuj apipilk visa plata su feiriu, uzpilk siltu vandeniu, palaikyk koky pusvalandi. po to su sepetuku nespauzdamas lengvais sukamaiseis judesiais po tokanciu siltu vandeniu praplauk. nukratik gerai vandeni, gerai tik FEIRI nuskalauk. paimk mamos ar zmonos FENA padek plata ant stalo ir pusk ant karsto oro geras 5 minutes, kol plara ikais. nu pats primesk kiek turi pusti ta siluma kad is po chipi vanuo isgaruotu, nebijok as profilaktiskai i pusmeti karta tel visa isplaunu. po plovimo man tas dingo.
Jai ko nesupratai parasyk. Sekmes