Telefonų modeliai > BenQ-Siemens
BQS likimas Lietuvoje?
McCaldin:
seip jo skinio reikalas :) ...na BQS telefonu dizainas man patinka labiau nei nokia.. bet softas .. brr.. bent jau s88 ir s68 serijoj, kraupus :D .. gaila nieko negaliu pasakyt apie kitus modelius kai neturejes :)kad ir kaip nemegstu Nokia manau teks ysigyt :D nes SE patvarumu nepasizymi :D ..Dar paklaust norejau ar kas matet BQS aksesuaru Lietuvoj ? :) ausines akuma ar bent laikikly ? toks jausmas kad jie net nebuvo uzvesti :D
Simply_Awake:
--- Citata iš: McCaldin Lapkričio 18, 2007, 15:32 ---seip jo skinio reikalas :) ...na BQS telefonu dizainas man patinka labiau nei nokia.. bet softas .. brr.. bent jau s88 ir s68 serijoj, kraupus :D .. gaila nieko negaliu pasakyt apie kitus modelius kai neturejes :)kad ir kaip nemegstu Nokia manau teks ysigyt :D nes SE patvarumu nepasizymi :D ..Dar paklaust norejau ar kas matet BQS aksesuaru Lietuvoj ? :) ausines akuma ar bent laikikly ? toks jausmas kad jie net nebuvo uzvesti :D
--- Baigti citatą ---
Pakrovėjus tai daug kur mačiau, o originalūs priedai yra VCUP'e CCS'e berods, dar NEC gal turi...
McCaldin:
velnias ccs'e buvau kaskaip nepamaciau ::) reiks paklausinet .. gal numanot kiek kainuotu adapteris y 3.5mm ausines siam tel ?
Simply_Awake:
--- Citata iš: McCaldin Lapkričio 20, 2007, 12:28 ---velnias ccs'e buvau kaskaip nepamaciau ::) reiks paklausinet .. gal numanot kiek kainuotu adapteris y 3.5mm ausines siam tel ?
--- Baigti citatą ---
Tų nemačiau Lietuvoi, tik Ebay, Ten stendas stovi priešais mobiliųjų stendą, ten pora aksesuarų yra (anksčiau daugiau buvo). Paklausk, gal jie užsakyt gali
McCaldin:
::) jo reiks pasidomet ::) jei dalis taisymui atveza tj turetu ir aksesuaru paimt :D tik jei brangiai kainuos tj neapsimoka :-\ nors kaip walkman ausines ;D lietuvoj 99lt buvo nzn kiek db :) ..seip ausines man lb patiko nes garsas smegenis dauzo tik kad jos sugenda greiciau nei kokios grotuvo uaisnes uz 20lt :D :D
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją