Telefonų modeliai > BenQ-Siemens

BQS likimas Lietuvoje?

<< < (2/8) > >>

McCaldin:
seip jo skinio reikalas  :)  ...na BQS telefonu  dizainas  man patinka labiau nei nokia.. bet softas .. brr.. bent jau s88 ir s68 serijoj, kraupus  :D .. gaila nieko negaliu pasakyt apie kitus modelius  kai neturejes  :)kad ir kaip nemegstu Nokia manau teks ysigyt  :D nes SE patvarumu nepasizymi  :D ..Dar paklaust norejau ar kas matet BQS aksesuaru Lietuvoj ?  :) ausines akuma ar bent laikikly ? toks jausmas kad jie net nebuvo uzvesti  :D

Simply_Awake:

--- Citata iš: McCaldin  Lapkričio 18, 2007, 15:32 ---seip jo skinio reikalas  :)  ...na BQS telefonu  dizainas  man patinka labiau nei nokia.. bet softas .. brr.. bent jau s88 ir s68 serijoj, kraupus  :D .. gaila nieko negaliu pasakyt apie kitus modelius  kai neturejes  :)kad ir kaip nemegstu Nokia manau teks ysigyt  :D nes SE patvarumu nepasizymi  :D ..Dar paklaust norejau ar kas matet BQS aksesuaru Lietuvoj ?  :) ausines akuma ar bent laikikly ? toks jausmas kad jie net nebuvo uzvesti  :D

--- Baigti citatą ---
Pakrovėjus tai daug kur mačiau, o originalūs priedai yra VCUP'e CCS'e berods, dar NEC gal turi...

McCaldin:
velnias ccs'e buvau kaskaip nepamaciau  ::) reiks paklausinet .. gal numanot kiek kainuotu adapteris y 3.5mm ausines siam tel ?

Simply_Awake:

--- Citata iš: McCaldin  Lapkričio 20, 2007, 12:28 ---velnias ccs'e buvau kaskaip nepamaciau  ::) reiks paklausinet .. gal numanot kiek kainuotu adapteris y 3.5mm ausines siam tel ?

--- Baigti citatą ---
Tų nemačiau Lietuvoi, tik Ebay, Ten stendas stovi priešais mobiliųjų stendą, ten pora aksesuarų yra (anksčiau daugiau buvo). Paklausk, gal jie užsakyt gali

McCaldin:
 ::) jo reiks pasidomet  ::) jei dalis taisymui atveza tj turetu ir aksesuaru paimt  :D tik jei brangiai kainuos tj neapsimoka  :-\ nors kaip walkman ausines  ;D lietuvoj 99lt buvo nzn kiek db   :) ..seip ausines man lb patiko nes garsas smegenis dauzo tik kad jos sugenda greiciau nei kokios grotuvo uaisnes uz 20lt :D  :D

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją