Telefonų modeliai > BenQ-Siemens
BQS likimas Lietuvoje?
egiuxz:
Man Siemens visada bus mano sirdyje...Nors man dizainas pirmoje vietoje,todel bet kokia Nokia ar Siemens atskirciau net nezinodamas,kas tai per tlf.Ka galiu pasakyt...BenQ Siemens dizainui turejo itakos,taciau dabartiniuose BenQ matos daug Siemens bruozu.Niekas nebepagamins grazesniu aparatu uz C45,M55,CX65 ir CXV70,CX75.Kad ir kaip myliu Siemens,taciau juos smerkiu uz tai,kad neisleido perspektyviu modeliu,kurie bankrotuojancia BenQ,nupirkusia Siemens,butu istrauke is bankroto.Pvz SG75 net nepasirodes buvo svajoniu telefonas daugeliui zmoniu.Taip pat ir CX85.Sie du modeliai buvo gaminami,taciau neisleisti.Internete plaukioja is isparduotos Siemens nupirkti telefonai,tokie kaip SG75,taciau ju kaina siekia apie 500,bet ju greit nebelieka.Tikiuosi vasarai nusipikt SXG75,nes maniskis LG KE500 nelabai patinka.Dziaugiuosi,kad bent CXV70 dar turiu,nes be Siemenso nudurneciau.Apibendrinant pasakysiu,kad Siemens visada liks musu sirdyse :'(
YOO:
--- Citata iš: egiuxz Gruodžio 25, 2007, 20:44 ---Man Siemens visada bus mano sirdyje...Nors man dizainas pirmoje vietoje,todel bet kokia Nokia ar Siemens atskirciau net nezinodamas,kas tai per tlf.Ka galiu pasakyt...BenQ Siemens dizainui turejo itakos,taciau dabartiniuose BenQ matos daug Siemens bruozu.Niekas nebepagamins grazesniu aparatu uz C45,M55,CX65 ir CXV70,CX75.Kad ir kaip myliu Siemens,taciau juos smerkiu uz tai,kad neisleido perspektyviu modeliu,kurie bankrotuojancia BenQ,nupirkusia Siemens,butu istrauke is bankroto.Pvz SG75 net nepasirodes buvo svajoniu telefonas daugeliui zmoniu.Taip pat ir CX85.Sie du modeliai buvo gaminami,taciau neisleisti.Internete plaukioja is isparduotos Siemens nupirkti telefonai,tokie kaip SG75,taciau ju kaina siekia apie 500,bet ju greit nebelieka.Tikiuosi vasarai nusipikt SXG75,nes maniskis LG KE500 nelabai patinka.Dziaugiuosi,kad bent CXV70 dar turiu,nes be Siemenso nudurneciau.Apibendrinant pasakysiu,kad Siemens visada liks musu sirdyse :'(
--- Baigti citatą ---
Kiek tu cia siemensa prigyrei, tiek as ji kartu cia galeciau ispeikt :) na bet dizainas lieka skonio reikalu... o mechaniskai ypac 65-70 serija padaryta labai silpnai kai kurios vietos....senesni modeliai...ypac 60 serija labai strigdavo programiskai.....
egiuxz:
--- Citata iš: YOO Gruodžio 27, 2007, 16:30 ---
--- Citata iš: egiuxz Gruodžio 25, 2007, 20:44 ---Man Siemens visada bus mano sirdyje...Nors man dizainas pirmoje vietoje,todel bet kokia Nokia ar Siemens atskirciau net nezinodamas,kas tai per tlf.Ka galiu pasakyt...BenQ Siemens dizainui turejo itakos,taciau dabartiniuose BenQ matos daug Siemens bruozu.Niekas nebepagamins grazesniu aparatu uz C45,M55,CX65 ir CXV70,CX75.Kad ir kaip myliu Siemens,taciau juos smerkiu uz tai,kad neisleido perspektyviu modeliu,kurie bankrotuojancia BenQ,nupirkusia Siemens,butu istrauke is bankroto.Pvz SG75 net nepasirodes buvo svajoniu telefonas daugeliui zmoniu.Taip pat ir CX85.Sie du modeliai buvo gaminami,taciau neisleisti.Internete plaukioja is isparduotos Siemens nupirkti telefonai,tokie kaip SG75,taciau ju kaina siekia apie 500,bet ju greit nebelieka.Tikiuosi vasarai nusipikt SXG75,nes maniskis LG KE500 nelabai patinka.Dziaugiuosi,kad bent CXV70 dar turiu,nes be Siemenso nudurneciau.Apibendrinant pasakysiu,kad Siemens visada liks musu sirdyse :'(
--- Baigti citatą ---
Kiek tu cia siemensa prigyrei, tiek as ji kartu cia galeciau ispeikt :) na bet dizainas lieka skonio reikalu... o mechaniskai ypac 65-70 serija padaryta labai silpnai kai kurios vietos....senesni modeliai...ypac 60 serija labai strigdavo programiskai.....
--- Baigti citatą ---
Nu Siemens kaip ir Nokia,Sony Ericsson lengva sugadint.Gi juk kiekvienas mobas turi savo silpnuju vietu,kurias net darzelinukas rastu.O del lago,tai Nokia Nxx irgi ziauriai lagina,o ypac N70.Tai kiek pagal lietuvius suprantu,kad Nokia lagina,tai taip ir turi but,o kad Sienas karta pakibo jau apokalipse? :P
Įrašyta: Gruodis 28, 2007, 17:05
--- Citata iš: YOO Lapkričio 07, 2007, 08:43 ---BQS kartu telefu jau nebegamina. BenQ gamint pradejo vel atskirai. O Siemens kaip mobiliu telefonu gamintojas jau miro :laugh: Na ydomumo delei va dar buvo toks faktas:
Susijungus ¥Nokia" komunikacijų tinklų grupei ir koncerno ¥Siemens´ AG valdomai fiksuoto ir mobiliojo tinklo komunikacijų bendrovei ¥Siemens Networks´, nuo 2007 m. balandžio 1 d. veiklą pradėjo ¥Nokia Siemens Networks".
Bet jie neuzsiima mob. telefu gamyba.
Įrašyta: Lapkritis 07, 2007, 08:38Va iliskit ir galit pasiziuret ka BenQ jau vieni nugamine http://www.benq.com/products/mobile/
Ant modeliu T33,M7,E72,C30 lyg ir jau puikuojasi tik uzrasas BenQ :laugh:
--- Baigti citatą ---
ASILAI!!!!!CX65 ir kitus pupulius sau pasiskyre!!!!!!!!!! >:( >:( >:( >:( >:(
lelalas:
man tai tik gaila kad sx1 ipedinio nepaliko. o daugiau nematau del ko reiktu gailet.
YOO:
na jei lagina tai naudotis dar gali, bet kaip nuo menko smugio po procu nuplysta kojos litavimo kontaktas, tada tik ismest belieka....
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją