mobiles.lt

Autorius Tema: e389 neprisikelia padekit!  (Skaityta 2714 kartus)

Neprisijungęs magnuxxxz

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus magnuxxxz
e389 neprisikelia padekit!
« Įrašytas: Balandžio 19, 2007, 19:30 »
sveiki zinau kad buwo panasiu temu bet jos man nieko nepadejo irasiau softo atnaujinima sirta r373 o mano r372 ir tlf neisijungia nei flash mod niekas ka daryt? norejau uztrumpint bet netiksliaia paajskinta todel nieko nesupratau  :' jai kas mokat pasakykit kaip prikelt?

Neprisijungęs donce^

Naujokas
*
Įrašai: 15 | Karma: +0/-0
6 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus donce^
Ats.: e389 neprisikelia padekit!
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandžio 19, 2007, 21:11 »
Jai flash modas neisijungia tai belieka tik trumpint
va linka duodu:http://i24.photobucket.com/albums/c33/bobzilla2/TestPointMethod2.jpg  ten tos dvi rodikleles rodo kur reikia trumpint , susilenk kokia viela, isimk baterija telefo, tada pridek ta viela i ta vieta kur nurodyta linke, tai va, ten laikai pridejas ta dratele ir kartu dedi batarke. ir isijungia flash modas.

Neprisijungęs magnuxxxz

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus magnuxxxz
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandžio 20, 2007, 00:28 »
Jai flash modas neisijungia tai belieka tik trumpint
va linka duodu:http://i24.photobucket.com/albums/c33/bobzilla2/TestPointMethod2.jpg  ten tos dvi rodikleles rodo kur reikia trumpint , susilenk kokia viela, isimk baterija telefo, tada pridek ta viela i ta vieta kur nurodyta linke, tai va, ten laikai pridejas ta dratele ir kartu dedi batarke. ir isijungia flash modas.
jai ne tu tai jau buciau tlf taisyt vezes unreal aciu  :) db jau nedarysiu tokiu nesamoniu ir pries ka nors darydamas labiau pasidomesiu  :biggrin:
Įrašyta: Balandis 19, 2007, 23:05
na wa db softa persirasiau i r373 rokr  :biggrin: :smile:

Neprisijungęs donce^

Naujokas
*
Įrašai: 15 | Karma: +0/-0
6 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus donce^
« Atsakymas #3 Įrašytas: Balandžio 21, 2007, 13:01 »
Tai puiku kad suveike ;), mano e398 tai per visas taisyklas perejo ir nieks nesutaiso  :) :-[ :-[ , laukiu zinios is paskutiniosios.