mobiles.lt

Autorius Tema: Po to kai pasinaudojau P2KTools, dingo kai kurie meniu punktai... Padėkit plyz!  (Skaityta 3634 kartus)

Neprisijungęs flaxaz

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus flaxaz
Sveiki dar kartą. Vėl tas Motorola C380... Į savo PC įsimečiau P2kTools, pirmą dieną viskas puikiai veikė, antrą irgi viskas oki, įsimečiau pora MP3, išsitryniau paveiksliukus nereikalingus, bet daugiau nieko netryniau ir iš telefo Meniu visai dingo žinučių punktas, iš Multimedia liko tik Melodijos ir Paveiksliukai, o dar buvo Temos ten ir dar kažkas, iš kažkur telefas pradėjo galvot kad jis turi kamerą, ai ir dar neina naujai įkeltų MP3 priskirt skambėjimo tonams, tai va žmogai jei kuo galit padėkit, nes jei ne tai tą pūlį pakabinu ant vinies! >:(

• Mano blogas

Neprisijungęs Gokiux

Naujokas
*
Įrašai: 36 | Karma: +0/-2 | Lytis: Vyras
6 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gokiux
viskas gerai,kas gerai baigiasi. |
Ats.: Po to kai pasinaudojau P2KTools, dingo kai kurie meniu punktai... Padėkit plyz!
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandžio 17, 2007, 09:45 »
Man ir panasi situacija bet viskas savo vietoje,taciau dingineja ikonos kai padarai jog rodytu piktogramas.
Mano blogas

Neprisijungęs noriubritwos

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 163 | Karma: +0/-0
36 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus noriubritwos
Ats.: Po to kai pasinaudojau P2KTools, dingo kai kurie meniu punktai... Padėkit plyz!
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandžio 17, 2007, 22:18 »
tai jus istrynet failus kurie reikalingi teliafui, pameginkit juos grazinti, arba nauja softa rasykit

Neprisijungęs flaxaz

Naujokas
*
« Atsakymas #3 Įrašytas: Balandžio 17, 2007, 23:06 »
<<noriubritwos>> Niu lyg ir nieko netryniau, nežinau kas jam ten užplaukė... O nežinai kaip namie būt galimą tą softą persirašyt, nes kokių failiukų trūksta tam telefui tai tikrai nežinau...  :-\

Neprisijungęs opis

Naujokas
*
Įrašai: 40 | Karma: +0/-0
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus opis
« Atsakymas #4 Įrašytas: Balandžio 18, 2007, 21:52 »
manau kad tu modifikavau mma_ucp failą

Neprisijungęs flaxaz

Naujokas
*
« Atsakymas #5 Įrašytas: Balandžio 19, 2007, 11:11 »
<<opis>> o tai gal dar ir žinai kaip tą mma_ucp failiuką atkurt? Man jau visi draugai siūlo persirašyt softą, bet kažkaip ranka man nekyla... :P

Neprisijungęs opis

Naujokas
*
Įrašai: 40 | Karma: +0/-0
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus opis
« Atsakymas #6 Įrašytas: Balandžio 19, 2007, 12:36 »
jei per pktools matai a/mobile/system esancius failus tai pirmiausiai juos nusikopijuok i kompa.
po to ikelk i ta pacia direktorija situos failus http://rapidshare.com/files/26778710/system.rar.html
tame archyve turetu buti mma_ucp ir dcp failai.juos tu ir turi ikelti i system direktorija