Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Labai kaista PC CPU?ka dariti

(1/8) > >>

bronius69:
nezinau kas atsitiko viskas turbut prasidejo atnaujinus bios viskas atsinaujino gerai bet...procas pradejo kaist seniau pilnu apkrovimu niekaip 50C o dabar 50 tik taip po interneta vaikstant o pilnai siekia virs 60!~63C kame to priezastis programos gerai rodo nes nustates alerma biose kai daugiau 60 tai kauke pc viskas sutampa ,ausintuvas suka iki ~3600 rpm(cia kai virs 60c pakila) tai nezinau kodel taip atsitiko ir kaip tai patvarkit...

celeron D 3,2ghz
ausintuvas boxinis

i garantini juk nenesiu kol nesugedo...  :-[ ,visai neturiu minciu beja taspats ant 2 os....net neisivaizduoju kame beda

beja pamatavau cpu radijatoriaus temperatura su skaitmeniniu multimetru tai tik ~30C kai kompas rodo ~50C...bet kai viskas veike neina prijait prie pacio proco ir pamatuot...

CRONUS:
pabandyk termopasta sutept.. man visada padėdavo

ferrariukas:
Del ko taip nutyko? Atnaujindamas biosą nepadidinai savo proco taktinio dažnio į aukštesnį? Jei taip, delto ir kaista. Jei sudeginsi procesorių, garantinis tau nekeis, nes šuo atvėju jei pastebės, bus užskaityta kaip kompiuterio turbinimas ir kaltė atiteks tau.

bronius69:
nieko as neturbinau beto per bios man neleidzia to darit,nei vcore kelt nei fsb.zinau kas ta termo pasta ira bet niekad nekeiciau jos jos skirsi kaipnors,kiek kainuoja.pagal mane pradejo rodit blogai nes per bios tiek per pc programas tiek rodo...  :'(  arba termo pastos nera arba blogai suja nes atkreipkit demesi kad cpu radijatoriaus karstis tik 30C!!!
ferariukas pc taisitosjas ir nezinai kas gali but.GEDA

ferrariukas:
CRONUS  tau pasakė ką galima padaryti... Bet tu pasakei po bioso atnaujinimo, o biosas atsakingas už viską, taipat ir taktinį dažnį... Tai aš tau pasakau, kaip tai traktuojama. Panašiai yra turbinami kompai. Tokiu atvėju garantija nuimama. Jei taip turėjo įtakos, tai kaip sugadinai, taip ir taisyk. O paprastai tų parametru negalima keisti ir nepakeisi. O įžeidinėjimus pasilyk sau.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją