Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Neveikia bt nz kodel
CRONUS:
Pas man Logitech adapteris su BT klava ir pele ir telefoną prijungiu be jokių bėdų :)
ferrariukas:
Man atvirkščiai, jau geriau BT, nei laidas... BT tiks visiems telefonams, kurie palaiko šią funkciją... O su kabeliais vien problėmos, pvz ant samsung D500 taip ir nesugebėjau kabeliui surasti draiverio, kad konektintu, o per BT randa lengvai ir be papildamų draiverių. Žinoma jei pats BT kreivas, tai čia ir bėda :) Taipat ir kabeliai kreivi buna :)
winci:
Man mėlynadantis patinka, bet... darbe ant kompo tas pats (SWEEX) veikia kuo puikiausiai, o parvilkus namo užsiknisu kiekvieną kartą jungdamas. Reiks pirkt kitokį, nes laidai užkniso.
bronius69:
--- Citata iš: ferrariukas Balandžio 23, 2007, 01:06 ---Man atvirkščiai, jau geriau BT, nei laidas... BT tiks visiems telefonams, kurie palaiko šią funkciją... O su kabeliais vien problėmos, pvz ant samsung D500 taip ir nesugebėjau kabeliui surasti draiverio, kad konektintu, o per BT randa lengvai ir be papildamų draiverių. Žinoma jei pats BT kreivas, tai čia ir bėda :) Taipat ir kabeliai kreivi buna :)
--- Baigti citatą ---
kadangi turiu bt tiek kabeli tai renkuosiu ka naudot.
Navigacija
Eiti į pilną versiją