Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Neveikia bt nz kodel

<< < (3/4) > >>

Juliukas:
bl bet kas tada jam gali but nes juk srove gauna, gal zinot yra kam buwe panasiai???

Wyshniukas:
Galiu pasakyt tik panašų pavyzdį: stovi naujas išorinis HDD, atjungtas maitinimas...aplink dar kelių notebook pakrovėjai, kito išorinio HDD maitinimo blokas. Nori pajungti pirmąjį HDD, prijungi maitinimą (visų antgaliukai panašūs ir lenda kuris tik nori jei ką), užsidega 500GB lemputė, Windows sureaguoja bet toliau nieko nevyskta...ogi pasirodo prijungi per didelės varžos ir įtampos mait. bloką ir perdegini keletą mikroschemų :D
Gal pas tave irgi kažkas užsitrumpino arba dar trumpinas viduje. Gal buvo labai naudojamas BT adapteris ir perkrypo ar dar kaip pasižeidė plokštė, to pasekoje koks vienas kontaktas atšokęs ir neaptinka. Gal tiesiog Windows klaida yra, gal driver'iai nesutvarkyti pilnai (patikrink per Device Manager) ir t.t.

Juliukas:
nu tai man joa net windows nepagauna neko neina paziuret

KT819GM:
Nevark, nueik ten kur pirkai, pasakyk kad neveikia bt ir tegul patys patikrina bei parodo/pakeicia i kita.

bronius69:
padariau isvada kad bt ant pc ira nesamone,bent jau man grina beda jau toks kreivas tas bluesoleil... su winxp+sp2 neina niekaip veikt padarit.ai nusispjoviau ir kisu kabeli ir man gerai...  :laugh:

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją