Programos > Patch'ai
Mini Gps
xXShadow:
Kas bandet, ir kokiuose miestuose veikia? Cia ant sie
bronius69:
mini gps turetu orentuotis pagal GSM siustuvus,bet deja labai netiksliai.ir isvis is to naudos(relios) nera
xXShadow:
O mini gps kad veiktu reikia master patch? Jei reikia duokit adresus ka reikia isimest. Mano c75 sw22
Įrašyta: Kovas 22, 2007, 22:48Nesupratau, vienam reikia mp kitam ne va: patches.kibab.com/patches/details.php5?id=1391 o cia patches.kibab.com/patches/details.php5?id=3035
Įrašyta: Kovas 22, 2007, 23:03Isimetciau master patch, tada kazkokia library, dar tas programas. Nu viskas veikia, bet mini gps ne. Galit kas padet?
Įrašyta: Kovas 23, 2007, 09:48Gal as ko nepadariau? Va ka as dariau: Susikuriau pakke 0:/Misc/gps tada isimeciau patcha,tada toj gps papkej sukuriau faila _logfile.txt tada ijungiau ta patcha per master programa. Ir... Nieko. Ka daryt?
Įrašyta: Kovas 23, 2007, 09:52Valio, susitvarkiau ta mini gps! Patchas liuks, tik kad ten dauk nesamoniu rodo. Kajp jas isjunkt? Ir kazkur girdejau kad ten dar turi rodyt vietowes pavadinima, ar ne?
Įrašyta: Kovas 23, 2007, 14:17Nu nzn, per master midlet as ta mini gps ir dynamic replacing of providerman isjungiu, bet visvien ant ekrano viska rodo. Kajp suprast?
Įrašyta: Kovas 23, 2007, 18:00Taj kad man ten rodo temperatura, po to laika, po to data dar Bite - 85dB ir kitokias nesamones, o jokiu vietoves pavadinimu nerodo.
NForce:
dynamic provider mesk von ir bus tik minigps
xXShadow:
Dar neismeciau jo, o isjungiau per programa master, o gps palikau ijungta, restartavau tel ir neberodo tu nesamoniu o rodo kajp ir anksciau: Bite kodel man nesigauna. Gali cia parasyt nustatymus kokius tu nustates per master ant mini gps?
Įrašyta: Kovas 23, 2007, 18:52Taj gali?
Įrašyta: Kovas 23, 2007, 19:48Kdl tyli?
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją