Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Gal kas galiman padeti? Kaip man bunant namuose valdyti darbo kompiutery kuris l

(1/3) > >>

krite:
Sveiki labai busiau dekinga jai jus padetumete man! Ar galima butu kaip nors man su namu kompiuteriu valdyti darbo kompiutery? Nes dirbu buhaltere,o laika kury praleidziu savaitgaliais darbe labiau noreciau praleisti namuose nors ir dirbant,bet prie savojo kompiuterio. Buciau labai labai dekinga uz pagalba forumieciai! ACIU!!! ;)

ferrariukas:
Galima, nes kiekvienas kompiuteris turi savo unikalų IP adresą, per ji galima patekti į reikiamą kompiuterį. Panašiai kaip FTP. Bet mūsų operacinės sistemos blokuoja toki patekimą į bet kokį kompiuterį (taip įsilaukinėja vadinamieji piratai). Tiksliai kaip suderinti nustatimus aš nepasakysiu, čia reikia žmogaus kuris su tuo buvo jau susidūręs, pats dar nebandžiau. Gal ir yra daugiau būdų, bet aš dabar nesumąstau. ;)

Wyshniukas:
Sakykim yra programa RealVNC (http://www.realvnc.com/). Jos dėka galima prie vieno kompiuterio prisijungti nuotoliniu būdu ir matyti visą ekraną ir daryti ką tau reikia. Kiek žinau reikia statinio IP, bet čia jau kiti patikslins, taip forumiečiai? ;) Viena programos dalis namie, kita darbe...spaudi connect ir tvarkai ką reikia. Žinoma PC turėtų būti įjungtas savaitgaliais.

KT819GM:
galima ir su dinaminiu pasidaryt, ir galu gale yra paciuose windows toks dalykas kaip Remote desktop connection kuris atlieka ta pacia funkcija kaip ir RealVNC :) Snekant apie XP

krite:

--- Citata iš: KT819GM  Kovo 07, 2007, 08:23 ---galima ir su dinaminiu pasidaryt, ir galu gale yra paciuose windows toks dalykas kaip Remote desktop connection kuris atlieka ta pacia funkcija kaip ir RealVNC :) Snekant apie XP

--- Baigti citatą ---
Sveiki KT819GM gal galetumete man viska detaliau ir aiskiau papasakoti kaip ir ka daryti buciau tikrai labai labai dekinga jums.   ACIU!!!

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją