Galetum ir man surast ta koda ant nokia 6300 as turiu ta failiuka
Ka daryt turiu nokia 5200 ir kai ijungi tel iskart praso apsaugos kodo?
sveiki turiu nokia 5130xp. ir su ja yra beda reik apsaugos kodo. kai idedu koke kortele praso apsaugos kodo. o kai idedu savo kortele isijunge tel viskas normaliai buna. tai va gal galit pagelbet
problemėle tokia.Prieš kelias dienas radau Nokia 2323 classic (sprendžiant iš foto taip atrodo),ir va tas apsaugos kodas.bandžiau master code generuoti,bet nieko iš to nepešiau.gal kas kokių minčių?
sveiki, o kaip suzinoti savo telefono tipa, koks jis? del visa ko paminesiu kad mano yra nokia 2700c-2 , jei kas zinote tikslu tipa ir pagal kuri bandyti nulauzti apsaugos koda, bukite zmones padekite..
gal netycia kelis kartus suvedei neteisingai ? jei taip tai padek pusvalandziui ijungta telefona ir nemaigyk jo, tadsa bandyk vesti ta koda.. nes na negali buti stebuklu: arba suvedei kelis kartus bloga ir dabar kad ir gera vedi nepriima, arba pasikeitei i kitoki...
sveiki , turiu nokia 7360 , reik nulauzt apsaugos koda, pagal ta imei koda man nesugeneruoja apsaugos kodo..imei 358399009399084. gal kas galit pagelbet ?
Sakot ant 6230i neimanoma pačiam nusimt apsaugos kodo?