mobiles.lt

Autorius Tema: Siemens C55  (Skaityta 3749 kartus)

Neprisijungęs Unguriukas

Žinovas
Įrašai: 464 | Karma: +3/-33 | Lytis: Vyras
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Unguriukas
Siemens C55
« Įrašytas: Vasario 17, 2007, 01:06 »
Sveiki. Esu JAV. Turiu Nokia 3220,taciau norisi kasko rankai mielo. Kaip zinia USA telefono paprastai nelabai ir nusipirksi nebent su sutartim. Amerikos mobiliuju tinklu salonose nieko nerasi tiklsiau to ko noriu tikrai nerasiu o gero,spalvoto,MP3,kameru... nenoriu visiskai man tokie dalykai nereikalingi. Artejam prie tamos. Per visa savo gyvenima kiek turejau telefonu labiausiai patiko Siemens C55,tokio telefono tikrai cia nerasiu. Tagi,jeigu as ji nusipirkciau lietuvoje ir parsigabenciau i JAV,isideciau T-Mobile kortele ar jis man veiktu? Toks ir klausimas. Jei kas susidurete ar apie tai nusimano prasau pasidalinkte informacija. Aciu.  ;)

• MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1316 | Karma: +148/-1 | Lytis: Vyras
53 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: Siemens C55
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasario 17, 2007, 09:42 »
jei gerai pamenu amerikoj dažniai 850 ir 1900 o C55 palaiko tik 900 ir 1800
manau nelabai jis ten veiks :)
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

Neprisijungęs EPoX`

Žinovas
Įrašai: 359 | Karma: +5/-15 | Lytis: Vyras
22 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus EPoX`
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasario 17, 2007, 11:11 »
o toks dalykas kaip softo perashymas ra kas nors panashaus nepadetu ?
  • Siemens cx75, siemens c55, siemens cf75, samsung c210, Sony Ericsson k530i
Sony Ercsson k530i ;)

• SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasario 17, 2007, 12:09 »
Dazniai tik Motorola numatyti keist programiskai, t.y. didzioji dalis moto turi keturdazne sistema, tik ribojama programiskai. C55 nemanau kad tokiu yra, kurie dirbtu USA. Siaip gal ko naujesnio visgi reiktu?
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs Unguriukas

Žinovas
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasario 17, 2007, 15:25 »
Ne, jei jau keisciau tai manau tik i c55.  ;) Ebay ziurejau ir pasirodo USA gyvena tokie kaip Siemens c56 isvaizda niekuo nesiskiria nuo c55 tik tikriausiai pritaikytas naudoti Amerikoje. Dazniausiai matau uzrasus kad dirba tik su AT&T,Cingular ir kt. taciau T-Mobile nerandu. Ar uztektu telefona atristi,kad galeciau naudoti savo tinklo tiekejus?

• SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
SCLAB
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasario 17, 2007, 19:36 »
Taip, butent to ir reikia tau, jei su cingular dirbs, dirbs ir su T-Mobile 'USA'. Bet tik klausimas - Kuom patrauke priesistorinis aparatas? :)
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs Unguriukas

Žinovas
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasario 17, 2007, 19:57 »
Nors man tik 17 metu atrodo,kad praejau toki amziu kada telefonas buvo "Pas kuri geresnis" dabar esu Amerikoje tai mano nuomone apie telefonus isvis pasisuko kita kriptimi,nors budamas Lietuvoje tikriausiai noreciau kuo "sustresnio". Dabar jeigu iseina naujas aparatas jame buna pilna navarotu tokiu kaip MP3,MP4,kameros su begale pixeliu,splalvu na ir visos kitos naujoves. Tokiu dalyku man visiskai nereikia,tikrai nereikia. Duomiuosi siemens c55/c56 todel,kad man jis buvo visada malonus rankai,sms zinutems. Man reikia telefono skambintis ir rasyt zinutes.  ;)

KT819GM, nevisiskai supratau tavo atsakyma. Jei gali persyk sakiny kitaip atsakydamas i klausima ar man uztektu ji atristi.  :) Aciu.

• SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
SCLAB
« Atsakymas #7 Įrašytas: Vasario 17, 2007, 20:07 »
:) na aisku, nors jei is tikro as pasiimu naujesni aparata del to kad turiu silpnybe naujovems, o ne del kietumo ar kazko panasaus ir tiek. Taciau kekvienam savo ir todel visiskai suprantama kad jei aparatas patiko, valio, pasiimi ir naudoji. (as ir ieskau vieno aparato, pageidautina geram stovyje, tai butu Ericsson R310, kadangi tai specifinis aparatas kuris nieko nebijo).
O del tavo C56 - taip, pakaktu atrist, jei visgi jis priristas ir tiek.
Albert Einstein

Neprisijungęs Unguriukas

Žinovas
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasario 17, 2007, 20:32 »
Oho tavo aparatas.  ;D Sekems ieskant.  :)
Aciu visiems.