Tai va, telefas visai cool
Greitas, daug vietos, kamera cool, gerai groja, bet... Menių neduok dieve
Tai va kokios problemos kurias pastebėjau, ir man nepatinka, ir ar įmanoma man jas išspręsti? Pas mane gamyklinis SW40:
1) Visur leidžia (menių) rašyti ą,ę,ė,ų,ū,š,ž... Bet rašant sms, šių simbolių nėra? Kalba nustatyta gerai.
2) Toks durnas dalykas, nėra punkto trinti viską (sms, menių), tik yra žymėti> žymėti viską> trinti žymėtus. Kai reikia trinti sms, tai nervina tai.
3) Atminties asistentas randa labai mažai folderių (5 folderius). O ant kitų x65/70 per atminties asistentą galima rasti 12 folderių. Neliginu šių serijų, bet man rodos kad ant mano S75 kai ko tai tikrai truksta. Ant S75 labai trūksta "sms archive".
4) Sms archive išvis kažkox lievas pas mane, kai tik įsigijau telefą, jis nevaikė, per MPM "data" ši beitą pakeičiau, tai sms kelia į archyvą... Bet ten viską sumeta į vieną polderį (gautus, siustus, išsaugotus), negalima kurti naujų folderių kaip ant CX65/70, ir dar per MPM net nesimato tų sms, nors turėtu jie ten būti, sukurčiau tuos folderius su pc, bet telefe jų nesimato... Kila tox jausmas, kad sms kelia į atskirą diką, bet...?
5) Buvo problemų su temom, bet jau sutvarkiau.Galėčiau sw47 perrašyti, bet kol kas nenoriu bandyti, nes man su jais nesiseka kažko (tai pat lūžo man CXV70 sw perrašymas, kaip ir ant C65, bet turėjau ff, tai viskas tvarkoj)... Patarkit ar taip turi būti, ar ką galima padaryti ar geriausia sw perrašyti, ar patch'int reikia? Ir, ar čia man taip vienam, ar čia sw40 klaidos, ar dar kas?