Pranešimai ir apklausos > Svetainė

Atnaujintas mobiles.lt

<< < (7/8) > >>

esnyper:
Gal pradėkim nuo to, kad nebėra NORO grįžti atgal, kažką daryti vardan mobiles.lt. Esant norui, atsirastų ir laiko.

Bendravau asmeniškai su CRONUS dėl atnaujinimų, keli "pralindo", o kiti užstrigo ;) Miręs reikalas ten, vienintelis pasiaiškinimas: nėra laiko arba nėra laiko. Nu negali būti taip, kad per 2 metus neatsirado nei valandos laisvo laiko, kurį galėtum skirti mobiles.lt Čia jau kitais dalykais kvepia, nenoriu plėstis. Jei neteisus, galiu įžeisti.

Dėl padėjimo - až, kiek galėsiu - padėsiu. Šiuo metu kuriu web dizainą, daug laiko atima mokslai, treniruotės. Bet pasispaudęs rasiu šiek tiek laiko ir mobiles.lt

--- Citata iš: Takeris  Gruodžio 13, 2010, 01:01 ---Nežinau tavo santykių su shaz0, bet jis ir kažką tais masto :)

--- Baigti citatą ---
Galima papasakot plačiau?

smiriukas:

--- Citata iš: Dzyga  Gruodžio 13, 2010, 20:27 ---Cronus, gal jei tiesiog, pats neturi laiko tam, perleisk forumo senbuviams tvarkyti forumo reikalus? :) Smiriukas, Wyshniukas, Esnyper, manau tikrai susitvarkytu ir atrastu tam laiko.

--- Baigti citatą ---
Iš esmės galėčiau kažką padėt daryt, bet nelabai nusimanau web ir t.t. kūrime, modifikavime. :)

Gallardo:

--- Citata iš: esnyper  Gruodžio 13, 2010, 21:10 --- Miręs reikalas ten, vienintelis pasiaiškinimas: nėra laiko arba nėra laiko. Nu negali būti taip, kad per 2 metus neatsirado nei valandos laisvo laiko, kurį galėtum skirti mobiles.lt Čia jau kitais dalykais kvepia, nenoriu plėstis. Jei neteisus, galiu įžeisti.

Dėl padėjimo - až, kiek galėsiu - padėsiu. Šiuo metu kuriu web dizainą, daug laiko atima mokslai, treniruotės. Bet pasispaudęs rasiu šiek tiek laiko ir mobiles.lt

--- Baigti citatą ---
O aš CRONUS galiu pateisint. Gal tai sunku suprasti, kai pats taip negyveni, kai mokykloje sėdi, tėvų aprūpintas ir vargo nematai. Atrodo ir mokslų daug ir visa kita, bet laiko laisvo turi. O ar Tu tikro mokslo ragavai? Kai  tris paras mokais, sugebėdamas į dieną vos du kart pavalgyti, naktį miegi po 3h, o iš atsiskaitymo važiuodamas namo  sugebi trūlike užmigti.. Ar ragavęs tokio mokslo? Turbūt mokykloje to nėra... Nėra viskas taip paprasta... Darbas, šeima, mokslai...  Aš pats jau pusantrų metų, turbūt, phoenix'o gidą pdf'e redaguoju...  Ir dar negreit sulauksit  ;D

Beto, kai Cronus paprašiau pakeisti smailus. Jis tai padarė. Tad negalima sakyt, kad nieko nevyksta :cat:

esnyper:
O ar aš sakiau, kad būtinai jis viską turi daryti?

smiriukas:
1. Viršuje, kur parašyta mėlynai "Skelbimai", paspaudus ant tos nuorodos, numeta į alio.lt, o kadangi mes turime savo skelbimus, tai būtų gerai, kad mestų į mūsų forumo skelbimus.

2. Labai trūksta, bent man, skilties "Naujausi įrašai", kuri būdavo paspaudžiant ant "Telefonai", kairėje pusėje.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją